Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok azt mondaná, hogy nem akar tv-t a hálószobában, mert nem tud tőle aludni?
Figyelt kérdés
Az egyik fél csak tv-re tud elaludni, a másikat viszont zavarja még a fénye is. Mit tennétek?2018. jan. 21. 16:06
11/14 anonim válasza:
Örülnék, szerintem nem a hálószobába való a tévé.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez beteg, ha valaki csak tévére tud elaludni, wtf?? De ha a kapcsolat amúgy összességében szuper, akkor külön szoba a megoldás.
13/14 anonim válasza:
Nekem borzasztóan furcsa már a gondolat is, hogy valakinél tévé van a hálószobában és ráadásul megy elalváskor...
Nekünk csak a nappaliban van tévé, ott is csak azért, hogy ne a laptop mini képernyőjén nézzünk filmeket...
Tévére nincs is előfizetésünk.
Mi amikor este lefekszünk, az ágyban általában addig beszélgetünk, amíg el nem alszunk
14/14 anonim válasza:
Igaza van a párodnak. Nagyon egészségtelen. Abszolút eleget kell tenned a kérésének. Tévézni bárhol lehet, de kipihenni magát az embernek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!