Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kell megvigasztalni egy lányt ha sír? Próbáltam már mindent semmi nem jó neki. F/23
Apák két napja halt meg. Nyilván nem egy cica, de a gyász az gyász. SENKI nem tud SEMMI olyat mondani, amitől most könnyebb vagy jobb lenne. Rengeteget sírok, a temetés még biztos nagyon kemény lesz, de remélem, h idővel jobb lesz.
Én magam sem tudom, h mi segítene. Talán az, ha újra átölelhetném, de ez sajnos lehetetlen.
A gyász folyamatát mindenkinek magának kell megélnie.
Írd be keresőbe, hogy gyász feldolgozása, talán találsz valamit!
De amúgy tuti, hogy akkor tudsz segíteni, ha ő azt akarja, vagy ha felajánlod a segítséget, és ő elfogadja.
Nem art... Ennek is olvass utana, hogy alapjaraton is egy erzelmi hullamvasut a terhesseg. Mas no akkor is sir, ha semmi nincs, aztan nem lesz fogyatekos a gyereke.
Nagyon aranyos vagy, hogy igy aggodsz, de csak a sirastol egyikojuknek sem lesz baja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!