Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyiben változhat meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben változhat meg egy kapcsolat osszekoltozes után? Tényleg igaz, hogy lakva ismerszik meg az ember?

Figyelt kérdés
Mert ugye addig könnyű nagyon szerelmesnek lenni, amig nem kell közös döntéseket meghozni, a hétköznapi dolgokban is együtt megállni a helyet. Nálatok ez hogy volt?
2018. jan. 12. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%
Lakva ismerszik meg az ember, ez egy örök mondás. Meg az is, hogy egy kapcsolat az ágyban és az asztalnál dől el.
2018. jan. 12. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk az exnél kibukott, hogy az első anyuci, második a barátok, és a sor legvégén voltam én.

Akárhányszor mentünk valahová csak az sámított, hogy ő hová akar (koncert, kirándulás, összejövetel, rokonság). Ő döntötte el, mit együnk, mit igyunk, milyen filmet nézzünk.

Csak az ő zenéit lehetett hallgatni, az ágyban önző lett idővel, de megbeszélni semmit nem volt hajlandó, hanem előbb kitárgyalta anyucival, a barátokkal és utána a fejmenez vágta.

Egy évig bírtam vele, aztán már nézegettem albérletet és hamarosan leléptem.

Érdekes, a párommal egy éve élünk együtt, de imádjuk minden percét, a szeretkezéseink szenvedélyesek, csommót kirándulunk, de vele még lustálkodni is király dolog.

Nem változott gyökeresen, mert nem volt mit takargatnia előtte sem.

28n

2018. jan. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!