Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben változhat meg egy kapcsolat osszekoltozes után? Tényleg igaz, hogy lakva ismerszik meg az ember?
Nálunk az exnél kibukott, hogy az első anyuci, második a barátok, és a sor legvégén voltam én.
Akárhányszor mentünk valahová csak az sámított, hogy ő hová akar (koncert, kirándulás, összejövetel, rokonság). Ő döntötte el, mit együnk, mit igyunk, milyen filmet nézzünk.
Csak az ő zenéit lehetett hallgatni, az ágyban önző lett idővel, de megbeszélni semmit nem volt hajlandó, hanem előbb kitárgyalta anyucival, a barátokkal és utána a fejmenez vágta.
Egy évig bírtam vele, aztán már nézegettem albérletet és hamarosan leléptem.
Érdekes, a párommal egy éve élünk együtt, de imádjuk minden percét, a szeretkezéseink szenvedélyesek, csommót kirándulunk, de vele még lustálkodni is király dolog.
Nem változott gyökeresen, mert nem volt mit takargatnia előtte sem.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!