Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van valóság alapja annak hogy az ember párja egy olyan helyen dolgozik ahol a munkahely megszabhatja hogy összeköltözhetnek e?
Ha olyan helyen dolgozik, ahol valamiféle nemzetbiztonsági ellenőrzésnek vannak alávetve a dolgozók, akkor van ilyen. De akkor sem "megszabják", hogy összeköltözhetnek-e, csak ellenőrzik, és ha nincs rendben az illető, akkor lehetnek gondok.
Mondjuk ha titkosügynök a párod, akkor esetleg konkrétan megszabhatják azt is, hogy összeköltözhet-e veled.
Ha a cége fizeti neki a lakást, simán beleszolhatnak. Amúgy nem értem miért lenne rá okuk...
De azt nem lehet amúgy hogy simán elcsövelsz nála őszig? Az nincs messze, minek bejelenteni?
Ugyan Amerika, de nekem keresztanyám úgy mehetett hozzá a férjéhez (aki amerikai), hogy az egész rokonságot lecsekkolták, mert valami elég magasrangú katonai ügyész volt a fazon olyan ügyekkel és tudással, hogy csak annyit árulhatott el a munkájáról, hogy katonaságnál ügyvéd és néha eltűnt hónapokra kiküldetésre. Szóval a fene tudja, hogy tényleg ügyvédeskedett vagy más csinált. :) (mert tényleg ügyvédi diplomája volt amúgy)
De pl én most egy olyan pénzügyi cégnél dolgozom (páncélkocsikkal szállítják pl a pénzt), ahol kb a bugyiméretemet is meg kellett adnom a felvételi elbeszélgetésen illetve a páromét, és a szüleimét, testvéreimét. Munkák fizetéssel, hitelek, ingatlanok, autók, hogy ebből kiderüljön esetlegesen zsarolható vagyok-e vagy rászorulhatok mellékesre.
Szóval ha olyan helyen dolgozik én simán el tudom képzelni, hogy megszabhatják, hogy összeköltözhettek-e, valószínűleg a munkaszerződésében is szerepel a titoktartás miatt, mert ők nem tudhatják, hogy nem valami moszkvai kém vagy (háhá, bocsi, sok kémfilm), aki csak eteti a pasit a szerelemmel, hogy aztán fondorlatos női praktikákkal kiszed belőle min dolgozik, esetleg a munkahelyi gépéhez is hozzáférhetsz ha nem elég elővigyázatos és így tovább :)
Sajnos vannak olyan munkák, amik annyira titkosak, veszélyesek, hogy megkövetelik a dolgozó ilyen szintű "felügyeletét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!