Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a kanos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le a kanos munkatársaimat?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem a munkahelyemen, és egy csomó fiú között dolgozom. Örültem is neki, mert ahol nők vannak, ott borzalmas a légkör (ott voltam gyakorlaton két évig). Tök jól meg is voltunk, viszont megtudták, hogy még szűz vagyok. (szerintem az egyik k**va árulta el). Azóta folyton kapom az ajánlatokat, meg már fogadást is kötöttek. Azok, akiket egyébként tökre bírtam, meg még most is bírnám, eleinte nevettem rajtuk, pedig már akkor is zavart, most már rohadt idegesítő. Valami frappáns ötlet, amivel leállítom őket, de azért nem haragszanak meg? Előre is köszi!

L/20

2015. máj. 10. 23:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
az orál ki van zárva...?
2015. máj. 10. 23:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Ki.
2015. máj. 10. 23:39
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
az anális behatolás szerintem segítene
2015. máj. 10. 23:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj el máshová dolgozni.
2015. máj. 10. 23:40
 5/21 anonim válasza:
91%
Terjeszd el róluk, hogy melegek és csak egymást akarják! :D
2015. máj. 10. 23:40
 6/21 anonim ***** válasza:
Kezdd el mesélni, hogy van barátod.
2015. máj. 10. 23:43
 7/21 anonim válasza:

Hagyd őket a pics*ba!!Mond meg nekik hogy téged ez nem zavar, és egyébkéntis olyannal akarod az elsőt, aki ezt meg is érdemli!

Nem ilyen bun*ókkal!

Még köszönni se köszönj nekik!Észre fogják magukat venni.

../F

2015. máj. 10. 23:45
 8/21 A kérdező kommentje:

De nincs. Szerintem kicsit átlátszó lenne, ha hirtelen pont most lenne barátom. Bár lehet a végén még ez lesz.

A főnök meg csak adja alá a lovat. Már azon is gondolkoztam, "átkéretőzök" a másik részlegre a csajokhoz, de ott meg szét fognak szedni, szóval nem tudom melyik a jobb...

2015. máj. 10. 23:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ha nem hagyjátok abba, mindegyikőtöket feljelentem munkahelyi zaklatásért, első körben a főnöknél". Ha nem veszik a lapot, "jaj, de kis morcos kislány", akkor pedig igenis, hajrá. Ha neked ez jó munkahely, tetszik, akkor ne te legyél az, aki elmenekülsz, állj a sarkadra, mutasd meg, hogy veled ne b**zakodjanak. Nem érdekes, hogy mennyi idősek, 20 évesek, 30 évesek, esetleg még annál is idősebbek, csak az számít, hogy szerencsétlen, illemtelen, gyerekes tuskók, akiket jobb belátásra kell bírni. Ha az kell nekik ahhoz, hogy végre felnőjenek, hogy a főnök által le legyenek teremtve, esetleg tovább menve az üggyel ki is legyenek rúgva, hát legyen meg. Mindenkinek tudnia kell, hogy hol a határ, ha erről magától nem döbben rá, akkor seggbe kell billenteni.
2015. máj. 10. 23:47
 10/21 anonim ***** válasza:
Légy a barátnőm, és vigyél be a munkahelyedre, egyenként mutass meg a munkatársaidnak! Le fognak szállni rólad.
2015. máj. 10. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!