Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le a kanos munkatársaimat?
Egy hónapja kezdtem a munkahelyemen, és egy csomó fiú között dolgozom. Örültem is neki, mert ahol nők vannak, ott borzalmas a légkör (ott voltam gyakorlaton két évig). Tök jól meg is voltunk, viszont megtudták, hogy még szűz vagyok. (szerintem az egyik k**va árulta el). Azóta folyton kapom az ajánlatokat, meg már fogadást is kötöttek. Azok, akiket egyébként tökre bírtam, meg még most is bírnám, eleinte nevettem rajtuk, pedig már akkor is zavart, most már rohadt idegesítő. Valami frappáns ötlet, amivel leállítom őket, de azért nem haragszanak meg? Előre is köszi!
L/20
Vagy vedd poénosra a dolgot, és mondjuk mondd meg nekik, hogy csak viccből mondtad valakinek, hogy te szűz vagy, de ezek szerint komolyan vette, másrészt csak 26 centi felett állsz szóba pasival, vagy mondd azt, hogy most már muszáj elárulnod, hogy csak a nőkhöz vonzódsz, vagy ha tényleg kezelhetetlen, amit csinálnak, akkor mond meg nekik, hogy túlmentek egy bizonyos határon, még egy ilyen beszólás, és feljelented őket munkahelyi zaklatásért.
Ez semmit nem változtat azon, hogy mennyire bunkók, de azt tényleg nem értem, hogy kinek és miért kötötted az orrára, hogy szűz vagy.
Nincs esetleg egy jó kiállású pasi barátod, akit meg lehetne kérni, hogy egyszer várjon ott rád munkaidő után?
Soha ne mondj valótlant! Belebuksz.
Rendezd le magadban a helyzetet!
A férfiak fantáziája ilyen.
Én valószínűleg kihegyezném a kis dárdáikat úgy, hogy én legyek a legjobb nő a környéken.
"És amúgy naponta hány órát gondolsz rám?" , "Amikor a feleségeddel csinálod akkor is a kis fogadás lebeg előtted?" "A helyedben én is rólam fantáziálnék."
Keserű méz, sötét humor. Ezek bevethetők lennének. vagy belemész a játékba, vagy nem.
"...de azt tényleg nem értem, hogy kinek és miért kötötted az orrára, hogy szűz vagy. "
Mondom, két évig ebbe a gyárba jártam gyakorlatra, csak másik részlegen voltam, ahol csak nők dolgoztak. Természetes, hogy beszélgettünk. és előjött a téma, és én mondtam, hogy még nem volt barátom. Ennyi. Hát nem kell géniusznak lenni, hogy ebből levonják, hogy még szűz vagyok. És amíg nem dolgoztam ott, mi voltunk az "aranyos kis tanulók", de amint munkába álltam, már vetélytárs voltam a szemükbe.
De az is lehet, hogy véletlenül jutott a fülükbe, és valaki nem szándékosan akart bekavarni.
Az exem még mindig nem vallotta be a munkahelyén, hogy szétmentünk, mert azonnal lenne 200 kanos pasi, aki ugrana rá, pedig nem egy gyárban koptatja több száz pasi között a padlót...
Egy barát, még ha képzeletbeli is, sokat segíthet, főleg ha valami haverod meg tudod fűzni, hogy egy-két alkalommal menjen eléd, hogy lássák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!