Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?
Persze, a szex fontosabb mint a gyerek...
Ki akasztó itt néhány ember. Kósza numeráért dobjon fel mindent.
Utólag lehetsz okos kedves kérdező.
De akkor késő.
KÉRDEZŐ,és amikor a te retkes faaszodból lövell a sperma ejakuláció közben, az szerinted a feleségednek mennyire undorító??
pláne, ha le is kell szopnia téged!
Van ilyen, a jelenlegi ferjem ezert valt Az ex felesegetol, apas szules es ez kiolt belole mindent. Nem csalta meg es nem is hagyta ott egy ujszulott gyerekkel, hanem akkor lepett le amikor a gyerek 14 eves lett. Szoval nem tudom mi a megoldas de en nem hagynam el mert alapvetoen a feleseged (elvileg) a legjobb baratod.
Szexualpszichologus segithet, ha alapvetoen jo a hazassagotok akkor erdemes megprobalni:-))
"mikor a te retkes faaszodból lövell a sperma ejakuláció közben, az szerinted a feleségednek mennyire undorító??
pláne, ha le is kell szopnia téged!"
Most elképzelem, ahogy a retkes éppen szétszakadó fszodból gyerekeket lősz a plafonra, miközben üvöltve összekulázod magad.
53% Te a minap még férfi voltál...
# 45 :DDD Te jó isten, de jót röhögtem.
Amúgy azok a friss reges nagyon lepontozott válaszok a kamukérdező trollkodásai, csak szólok.
"Nem tudom hogy melyik filmet nézted, de a 4ből 2 gyerkőcöm születésnél bent voltam a szülőszobán, és képzeld akkor nem volt semmi vér csak akkor amikor a köldökzsinórt elvágták. Úgyhogy köszönjük Emese."
Ha csak nem egy szülésen voltál bent a kérdezővel, akkor teljesen irreleváns, hogy te mit tapasztaltál. Láss csodát, nem minden szülés egyforma és nem mindegyik sima ügy. Ahogy van, amelyik apukát megviseli és van, amelyiket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!