Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Amióta "apás szülés" volt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok úgy a feleségemre nézni mint az előtt, az a vér, nyálka, szenvedés jut az eszembe, nem tudom elfogadni ezt a nagy traumát, arra gondoltam talán mással újra kezdhetném, vagy tartanék szeretőt, egyszerűen nem megy vele valló együttlét....
2017. dec. 24. 12:21
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
68%

Persze, a szex fontosabb mint a gyerek...

Ki akasztó itt néhány ember. Kósza numeráért dobjon fel mindent.

Utólag lehetsz okos kedves kérdező.

De akkor késő.

2017. dec. 24. 19:09
 42/52 anonim ***** válasza:
80%

KÉRDEZŐ,és amikor a te retkes faaszodból lövell a sperma ejakuláció közben, az szerinted a feleségednek mennyire undorító??

pláne, ha le is kell szopnia téged!

2017. dec. 24. 19:24
 43/52 anonim ***** válasza:
86%
Jó kis kamukérdés, kár, hogy vért és nyálkát NEM láthattál, hacsak nem a szülész mellett álltál, ami viszont lehetetlen...
2017. dec. 24. 19:26
 44/52 anonim ***** válasza:
50%

Van ilyen, a jelenlegi ferjem ezert valt Az ex felesegetol, apas szules es ez kiolt belole mindent. Nem csalta meg es nem is hagyta ott egy ujszulott gyerekkel, hanem akkor lepett le amikor a gyerek 14 eves lett. Szoval nem tudom mi a megoldas de en nem hagynam el mert alapvetoen a feleseged (elvileg) a legjobb baratod.

Szexualpszichologus segithet, ha alapvetoen jo a hazassagotok akkor erdemes megprobalni:-))

2017. dec. 24. 19:55
 45/52 anonim ***** válasza:
24%

"mikor a te retkes faaszodból lövell a sperma ejakuláció közben, az szerinted a feleségednek mennyire undorító??

pláne, ha le is kell szopnia téged!"

Most elképzelem, ahogy a retkes éppen szétszakadó fszodból gyerekeket lősz a plafonra, miközben üvöltve összekulázod magad.

2017. dec. 24. 19:58
 46/52 anonim ***** válasza:
22%
Manapság divat az apás szülés. A legtöbb nő szinte ráerőlteti a párjára ezt. Kötelező lett ott lenni az apának. Én nőként megértelek kérdező! Nekem két gyerekem van. Egyik születésekor sem volt ott a férjem! Egyetértettünk ebben, Ő nem akart félt a látványtól, én meg soha nem tartottam helyesnek ha kispapa együtt nyög,szül az anyával. Ha nem tudsz túllépni ezen, undorodsz, válj el. Esetleg egy pszichológussal beszélhetnél előtte.
2017. dec. 24. 20:20
 47/52 anonim ***** válasza:
68%

53% Te a minap még férfi voltál...

# 45 :DDD Te jó isten, de jót röhögtem.

Amúgy azok a friss reges nagyon lepontozott válaszok a kamukérdező trollkodásai, csak szólok.

2017. dec. 24. 21:44
 48/52 hunkurunkvirág ***** válasza:
33%
Nem tudom hogy melyik filmet nézted, de a 4ből 2 gyerkőcöm születésnél bent voltam a szülőszobán, és képzeld akkor nem volt semmi vér csak akkor amikor a köldökzsinórt elvágták. Úgyhogy köszönjük Emese.
2017. dec. 24. 21:59
 49/52 anonim ***** válasza:
75%

"Nem tudom hogy melyik filmet nézted, de a 4ből 2 gyerkőcöm születésnél bent voltam a szülőszobán, és képzeld akkor nem volt semmi vér csak akkor amikor a köldökzsinórt elvágták. Úgyhogy köszönjük Emese."

Ha csak nem egy szülésen voltál bent a kérdezővel, akkor teljesen irreleváns, hogy te mit tapasztaltál. Láss csodát, nem minden szülés egyforma és nem mindegyik sima ügy. Ahogy van, amelyik apukát megviseli és van, amelyiket nem.

2017. dec. 24. 22:08
 50/52 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a fejemnél ült a férjem, de utána mesélte hogy rengeteg vér volt. Mondjuk én szét is szakadtam odalenn, gondolom akinél nem volt vér az tágulgatott szépen magától.
2017. dec. 25. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!