Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok úgy a feleségemre nézni mint az előtt, az a vér, nyálka, szenvedés jut az eszembe, nem tudom elfogadni ezt a nagy traumát, arra gondoltam talán mással újra kezdhetném, vagy tartanék szeretőt, egyszerűen nem megy vele valló együttlét....2017. dec. 24. 12:21
21/52 anonim válasza:
Hagyj időt amíg feldolgozod az eseményeket. Egyébként mégis mire számítottál,milyen látványra vagy élményre?
22/52 anonim válasza:
Kamu kérdés. Ekkora bunkó nem létezhet.
23/52 anonim válasza:
Nagyon remélem énis hogy kamu.. ekkora féreg nem létezhet.
24/52 anonim válasza:
Milyen megértő vàlaszokra vàrsz? Ha nem kamu a kèrdèsed akkor is baromsàg ès csak kifogàs hogy leléphess. Ilyen embernek minek gyerek?
25/52 anonim válasza:
Itt, gyerekektől, miért vársz megértést? Az ide járók, amit még nem éltek át, azt kamunak tartják.
Helyedben, válás helyett, első körben szakemberrel beszélnék. Az sem biztos, hogy tud segíteni. Lehet, ruha nélkül meglátod a párod és akaratlanul, az a kép fog beugrani. Addig még ez van, nem is fog működni.
26/52 anonim válasza:
Tökéletesen megértelek, én is erőltettem, hogy bent legyen a férjem, aki gazdag volt jó sorom volt mellette nem volt semmi dolgom, de az apás szülés után úgy ott hagyott azóta sem láttam, azóta nélkülözök....
27/52 anonim válasza:
Ez természetes folyamat, az apás szülések után a házasságok 65 százaléka felbomlik.....
28/52 anonim válasza:
Sajnos ez a liberális mai kor magával hozza ezt, régen még csak a közelébe sem mehetett a szülésnek a férfi, nem is volt annyi válás mint ma.....
30/52 anonim válasza:
Ne hallgass a negatív kommentekre, sokan nem élték át ami Te, nem tudhatják min mentél keresztül, nem érti a problémádat, elgondolom, hogy annyi ideje feleséged nélkül.........
Hát én azt mondom, menj vigasztalódjál mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!