Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Amióta "apás szülés" volt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok úgy a feleségemre nézni mint az előtt, az a vér, nyálka, szenvedés jut az eszembe, nem tudom elfogadni ezt a nagy traumát, arra gondoltam talán mással újra kezdhetném, vagy tartanék szeretőt, egyszerűen nem megy vele valló együttlét....
2017. dec. 24. 12:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
12%
Magyarországon a házasságok 65% felbomlik előbb vagy utóbb, gondolod, hogy az apás szülések nem?!
2017. dec. 24. 16:21
 32/52 anonim ***** válasza:
9%
A mai világban nem kívánhatja tőled senki ekkora áldozatot, nincs az a gyerek, meg nő, vagy család, hogy önmegtartóztatásban éljél egy életet, menjél el hazulról keres valakit magadnak akinél megtalálod a boldogságodat!
2017. dec. 24. 16:26
 33/52 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, de a házasságok 65%-a nem az apás szülések miatt bomlik fel. Ezzel beismernéd, hogy nagyrészt csak a férfiak csalják meg a nőket és persze csak azért mert gyereket szültek...
2017. dec. 24. 16:40
 34/52 anonim ***** válasza:
3%

Ha még olvasod a válaszokat:

Kérlek ne törődjél senki mással mint magaddal, egy életed van, használd ki minden óráját, éljél, ne enged hogy bárki is korlátozzon hűséggel meg régi ósdi hagyományokkal gúzsba kössön, kezd újra, ez ma a trend is

2017. dec. 24. 16:51
 35/52 anonim ***** válasza:
4%
A házasságok többsége a nők miatt megy tönkre, és nem is normális ha végig kitartasz valaki mellett, ne feled el: egyszer élsz.
2017. dec. 24. 16:53
 36/52 anonim ***** válasza:
94%

Nem feltétlen kamu, olvastam ilyen "jelenségről".

De az durva, ha valaki azon gondolkodik ezután, hogy szeretőt tartson. Ezek szerint a feleségedre eddig sem úgy tekintettél, mint hitvestársadra és életed párjára, hanem mint egy húsdarabra, aki csini és te pont kiélheted magad vele.

Én nő vagyok és szerintem a szülés nem olyan romantikus dolog, mint ahogy általában a kedves ősanyák beállítják, de gondolj bele, te is így jöttél ki anno. Ez sajnos ilyen. Inkább a feleséged felé való hozzáálláson változtass és próbáld meg az embert is látni benne, ne csak valami ürítőlyukat.

2017. dec. 24. 16:58
 37/52 anonim ***** válasza:
10%
Én nem értem hát elvárnátok, hogy cölibátusban éljen ez után? vagy tényleg ne éljen nemi életet ezek után? hát tényleg elvárnátok tőle? csak azért mert van egy nő aki szült egy gyereket és nicsen érvágya hozzája??
2017. dec. 24. 17:20
 38/52 anonim ***** válasza:
17%

Olvasom az elítélő kommenteket, hát ez borzaszó milyen nulla szociális empátiával rendelkezők ítélkeznek ismeretlenül valakin aki segítséget kér.

Hát őszinte együttérzésem a kérdezővel

2017. dec. 24. 17:24
 39/52 Ollókezű Edward ***** válasza:
88%

Én mondjuk azt várnám el, hogy megpróbálja helyrehozni. Az egyik hozzászóló említette azt a lehetőséget, hogy elmehetne pszichológushoz is. Erre persze semmi reakció. Ha megfordítanánk a történetet, rögtön azzal jönnétek, hogy jajj, szegény pasit kidobja a nője, mint egy koszos zsebkendőt. Hát kérem itt ez még rosszabb, mert egy újszülöttel hagyná magára szerencsétlen nőt ez az alak.

Bennem az is felmerül, hogy szerette-e egyáltalán valaha a feleségét, ha nem az az első gondolata, hogy javítsuk meg, hanem az, hogy dobjuk ki őt is, meg a gyereket is.

Erre válaszoljatok, ti hiper-empatikus lények!

2017. dec. 24. 17:59
 40/52 anonim ***** válasza:
9%
Tökkeletesen igazad van. Itt van valaki segítséget kér, nem tudd házaséletet élni csak szeretne boldog lenni, és mindenki "lenyomorultozza" őt, nem kellene pszhihoz küldeni, ő is csak egy ember aki most gödörben van, ha nem tudtok segíteni neki legalább hagyjátok békén
2017. dec. 24. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!