Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?
Volt férjem ugyanez. Ezért vagyok most egyedülálló anya. A szülés után csak anyaként tudott rám tekintetni,a szex megszűnt, pedig az alakomat hamar visszanyertem. Itt a gyakorin meg ha valamilyen témánál egyedülálló anyaként definiálom magam, rögtön megkapom hogy nem kellett volna a macsó alfának szülni....holott egy humoros, alapvetően kedves,köpcös emberről beszélünk.
Szomorú. Ha egy nő kedvét nem veszi el a férje farkától az a sok fájdalom amin a szüléskor keresztül ment, fordítva miért van ez?
Az új nő is menstruál minden hónapban, és te utána vígan nyalod, attól nem undorodnál?
Én akkor lennék megértő veled, ha már a terhesség előtt megkímélted volna magadtól a feleséged.
Kamu.
Az egyedülálló édesanyának kitartást kívánok.
Szememben az ilyen nők hősök.
Márpedig kaptál megértő választ, azt, amiben szakértőt javasolnak. Na az egy megértő válasz volt.
Lehetőleg több gyereket ne csinálja, vagy ha igen, ne menj be a szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!