Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta "apás szülés" volt nem birok a feleségemmel együtt lenni, undorodom tőle, mit tegyek, váljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok úgy a feleségemre nézni mint az előtt, az a vér, nyálka, szenvedés jut az eszembe, nem tudom elfogadni ezt a nagy traumát, arra gondoltam talán mással újra kezdhetném, vagy tartanék szeretőt, egyszerűen nem megy vele valló együttlét....2017. dec. 24. 12:21
1/52 anonim válasza:
Ezt elolvasva szó szerint rámtört a hányinger. Undorító ember vagy.
2/52 anonim válasza:
Tipikus eset.
Emiatt már sok nő tiltakozik is az apás szülés ellen.
3/52 anonim válasza:
Gratulálok...mindenképp szakember segítségét érdemes lenne először is igénybe venni..nem egyből válni miközben ott van a pár hós gyermeked...
4/52 anonim válasza:
Nem jó helyen álltál. Ha a feleséged mellett állsz az undi részt nem látod. Szerintem egy apás szülés után nem undorodni kellene a nőtől, hanem becsülni azért, hogy mennyi fájdalom árán világra hozott egy gyereket. Sajnálom a kérdezőt ezért a felfogásért.
5/52 anonim válasza:
Kicsit sántít nekem ez a kérdés,mintha kamu lenne.Mert a szitut megértem,de semmilyen tisztelet nem érződik ki a szavakból,hogy legalább világra hozta a gyereked.Csupán utálat.Akkor vagy kamu a kérdés,vagy már előtte is voltak gondok a kapcsolatban.
6/52 anonim válasza:
Szerinted a többi nőnél a gólya hozza a gyereket?
7/52 anonim válasza:
A steak-et, hogy szereted jól átsütve?
8/52 anonim válasza:
Miért kellett neked kíváncsiskodni??
Vagy legalább utána nézni, mivel jár egy magzat világra hozatala.
9/52 anonim válasza:
Köpj föl és állj alá. A feleséged szenvedett, hónapokig fejlődött benne a TI gyermeketek és most így állsz hozzá? Undorító vagy.
10/52 anonim válasza:
Aztakva mekkora undormány vagy. Inkább borulnál le előtte, hogy a világ legnagyobb fájdalmát átélve megszülte a gyereked te gyökér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!