Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös vagy külön kassza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös vagy külön kassza?

Figyelt kérdés

Igazából még soha nem éltem együtt nővel, bár voltak már komolyabb barátnőim. Tegyük fel, hogy találok valakit... A probléma az, hogy nem tudom, hogyan oldjuk meg a pénzügyeket. Vállalkozó vagyok, havi egymillió körüli keresettel, és kétlem, hogy hasonló helyzető lányokkal tele lenne a főváros. Szóval két lehetőség van: közös vagy külön kassza.

Az előbbi talán még oké is, ha a felek évek óta ismerik egymást, megbíznak egymásban. Egy új kapcsolatnál, ha összeköltözünk (nyilván nem vagyok már tini), ezt viszont még nem igazán szeretném meglépni. Na meg a nő sem biztos, hogy értékeli, ha úgy érzi, őt eltartják.

A második lehetőség a külön kassza. Ebben az esetben viszont sok közös program kiesik: utazások, sport, stb. Oké, ez áthidalható ajándékokkal, de az megint degradáló lehet a nőnek, nem?

Egyelőre még nincs napirenden az összeköltözés senkivel, de ez a kérdés foglakoztat egy ideje, és nem látok jó megoldást. Ja, megjegyzem, hogy nem sugar daddy-t akarok játszani, meg ilyenek.

2017. dec. 23. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Legyen kulon kassza. Ha mesz nyaralni es nincs penze addig felszedsz egy masik csajt elviszed es legalabb nem mindig ugyanazon kell dolgoznod :)))

Olcsobb es a legjobb megoldas.

2017. dec. 24. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet külön is, közös is, tényleg megegyezés kérdése.

Attól, hogy kevesebbet, vagy egészen keveset keres a nő, lehet értelmes, következetes a pénzügyeit illetően. Nekem például egészségügyi diplomám van, így nem éri el a fizetésem a nettó 200e-t mégis van megtakarításom.

Párommal pedig fizetésarányosan osszuk el a költségeket. ha el szeretnénk menni messzebbre nyaralni, akkor nem feleztük a költségeket, hanem fizetéshez mérten osszuk el. ettől függetlenül a hétköznapokban én is meghívom egy ebédre, kávéra, mozira, veszek neki apróbb meglepetéseket, ahogy ő is. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, egyszerűen le kell ülni beszélgetni és őszintének kell lenni, ha a másik fél nem érti meg, hogy te hogyan kezeled a pénzt, az még kis összegeknél is vitaforrás lehet, jobb előbb kideríteni, hogy áll a dolgokhoz, mint később, amikor már erős érzelmek fűznek hozzá :)

2017. dec. 24. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi közel egyformán keresünk ugyan, de külön kasszával kezdtünk, aztán szépen összefolytak a dolgok, nem vitatkozunk 10-20 ezreken. Ha gyerekünk lesz valöszínű teljesen közös kasszára állunk, most csak részben vagyunk azon. :)

Ne agyalj ezen, majd adja magát.

2017. dec. 25. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Külön kassza, de arányaiban.

Ha mondjuk keres 300ezret a csaj, akkor ne várd el, hogy a 250ezres albérletet felesben tudjátok fizetni, mert akkor bizony baromi gáz lesz a dolog.

(Nyilván kicsit sarkítottam a számon, hogy értsd, mire gondolok. :) )

Az pedig még nem eltartás, ha a közös programokat te fizeted - amennyiben te is így akarod. Hiszen az neked is ugyanúgy program, és neked is jobb, ha a szerelmeddel osztod meg a dolgot, nem egyedül vagy... :)

De a kulcs úgyis az lesz, hogy mit szeretne a lány, akivel majd egyszer összeköltözöl.

2017. dec. 27. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!