Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a párom semmilyen jellegü házimunkát nem végez?
Nem normális... az mi már hogy a csajosé az egész házimunka?
Én például a szobám környékére nem engedek senkit mert 100% rendbe tartom, ablakot is - az időközöket most ne firtassuk de a lényeg az hogy én magamnak megcsinálom :D
Ezen kívül még 1-2szobát mikor hogy érek rá, + fürdőszoba!
Főzés egyelőre nem pálya, a mosogatás pedig végszükség esetén. 30F
Ez nagyon jó volt kedves utolsó, amit anno írtál! Na de remélem azért azt sem hagytad, hogy az asszony dirigáljon.
Kérdező:! Ez szerintem sem volt anno normális. Lehet kisfiú volt akkor még. Bár ahogy mondta ő neked akkor viszont nagyon nagyon régen még úgy tartották, hogy a nő feladata a házimunka takarítás stb. Viszont ez ma már egy jó munkamegosztás kérdése ennyi. Viszont még a mai férfiak között is akadnak olyanok, akik azt az elvet tartják fenn, hogy az asszony feladata kizárólag a takarítás, házimunka.
(33F).
32 vagyok. Ez nem függ a csajtól. A kommentelés időpontjában sem volt és bár most sincs sajna, de ha lenne se ő mondaná meg.
Ha lesz is végre, majd megbeszélés tárgya hogy ki mit csinál, de észszerű kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!