Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az normális ha a párom semmily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a párom semmilyen jellegü házimunkát nem végez?

Figyelt kérdés
a pàrommal 2 éve élek de már 6 éve együtt vagyunk. sosem csinál semmit itthon, sem egy mosas, terrgeted, porszivozas, mosogatas, segitseg a fözesben stb. emellett nekem sokkal nehezebb a munkàm mint neki, és òràban is többet melòzom. Nő létemre oké hogy ez az én feladatom, de nagyon sokszor hegyén-hátán tányérok, kajamaradék otthagyva stb és nekem erre kell hazajönnöm... ezenkivül rendkivül irigy és mindent fele fele arányban oszt el, mármint az anyagiakra értem. pedig ő jobban keres... úgy érzem magam mellette mint egy szolga.. nagyon sokszor mondtam már neki ezeket de szerinte ez mind egy nő feladata hogy házimunka. értem én, de ő a saját koszát sem takaritja el maga utan, a szennyes is jobbra balra... ez normalis???!

2017. dec. 18. 21:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
+ A gombócokért cserébe, nyáron elviszlek Mallorcára.
2017. dec. 18. 21:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Na igen, leültem mar vele beszélni erről de semmi. Ha meg emiatt összeveszek és nem azolok hozza akkor a mosogatast megcsinalja 5 napig kb, aztan utana megint szarik bele.. ezt én hanaroaan befogom fejezni vele... idegölő... ráadásul a pénzben is 50-50%... mintha valami lakótársa lennék... de még az sem.. mert a lakotarsak megosszák a hazimunkat
2017. dec. 18. 22:01
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
Miért őt választottad akkor párnak?
2017. dec. 18. 22:07
 14/34 A kérdező kommentje:
szerinted tustam előre hogy ez lesz?? te tudod h valaki milyen amig nem laksz vele? 2 évig remenykedtem.. de asszem feladom!!
2017. dec. 18. 22:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék, ha semmit nem ér az, hogy elmondom a problémám.
2017. dec. 18. 22:25
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Normáliséknál ez úgy működik hogy vagy a nő háztartást vezet a pasi meg dolgozik, mint a klasszikus modellben, tehát te teljes munkaidőben otthont teremtesz, ő meg a munkahelyén pénzért dolgozik és eltart, vagy a modern modell szerint mindketten teljes munkaidőben dolgoztok a munkahelyen pénzért, a házimunkát meg egy mindkettőtöknek megfelelő, kb fele-fele arányban megosztjátok.

A ti verziótok nem normális, és ha többszöri felszólításra se kap észbe akkor nem őt kerested.

2017. dec. 18. 23:28
 17/34 pörölycápa ***** válasza:
100%

Miért tűrted ezt eddig? Én egy hétig nem tűrném ha a párom nem csinál semmilyen házimunkát. Pláne hogy te is teljes állásban dolgozol. Nem, ez nem normális, és már az összeköltözés előtt a kezébe kellett volna adni a mosogatószivacsot, hogy bizony a házimunka is fele-fele arányban megy, ahogy minden más. Ha nem tetszik neki, akkor fel is út, le is út én nem leszek senkinek sem a szolgája.

Neki most így egy pótanyukája lett, bár igazából a szülőknek is illene segíteni a házimunkában... Attól tartok hogy ő már túlságosan elkényelmesedett, és ezek után nem látok rá esélyt hogy rá tudnád venni a házimunkára, ha eddig nem változtatott és képes nézni hogy te állandóan gürizel. Én a helyedben nem tűrném, és az első olyan megszólalás után hogy a nő dolga a házimunka otthagynám a búbánatba.

És igen, lehet ezt előre is tudni, leglábbis elég hamar ki lehet deríteni egy-egy ember viszonyát a házimunkákoz. Akár úgy hogy segít-e otthon a házimunkában ha még a szüleivel lakik, ha meg egyedül, akkor látszik mennyire van rendben a lakás. Azt meg előre tisztázni kell, hogy a kapcsolatban a házimunka is közös, és nem szabad hagyni ellustulni a másik felet. Igazából már a szüőknek kéne szoktatni a csemetéiket, hogy a házimunkát bizony nem a jótündér végzi el és akkor a gyereknek sem lenne olyan tévképzete hogy nem kell maga után takarítani. Szerintem sokakat már gyerekként elkényeztettek és kinyalták a valagukat, és azért nem természetes számukra hogy a a koszos tányért el kell mosni maga után, vagy hogy a szennyes nem fog magától belemászni a mosógépbe.

2017. dec. 18. 23:30
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

sajnalom a helyzetedet, de sajnos itt te sokat nem tudsz tenni

elmondtad neki mit szeretnel, ha nem kepes megemberelni magat, akkor szakits vele

nalunk mindig az mosogat, aki epp nem fozott, es mivel altalaban mindig en fozok igy szinte sosem mosogatok

a mosast egyutt intezzuk, mert nincs a lakasban mosogep, le kell menni a foldszinti mosokonyhaba, o hozza a nehez kosarat en pakolom a gepeket

hajtogatni a sajat gatyajat/zoknijat o szokta, turcsiket, agynemut meg a sajatomat en

tobbszor is beszelj vele errol, hogy megertse vegre, hogy ez nalad nem egy mulo noi szeszely, hanem egy komoly problema ami tenyleg bosszant es ha nem javul a helyzet akkor kalap-kabat

2017. dec. 19. 00:31
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális ha mindezek ellenére még mindig a párod.
2017. dec. 19. 00:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális dolog. Te főzted most egyed. Ismerek olyan nőket akik 20-25 éven keresztül voltak ingyen-cselédek, ingyen-krvák, takarítónők, mosónők, vagyis rabszolgák. Ha nekik ez jó akkor legyen.

Egyébként nem fog megváltozni soha.

2017. dec. 19. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!