Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az ha egy 33 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha egy 33 éves pasinak még sosem volt semmilyen párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Egyébként nincs a pasival látszólag semmi probléma, normális, ápolt, rendes hangnemben tud beszélgetni. Valamiért nem keresi a társaságot, nem megy olyan helyekre ahol már 5-10 embernél több van egyszerre.

Fentieket okozhatja valamiféle gyerekkori súlyos trauma? Annyit tudok hogy az apja alkoholista, őt is és az anyját is rendszeresen verte minden ok nélkül. (végül persze válás lett belőle)

2014. dec. 28. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
na még 7év, és ő lesz a 40éves szűz!:D
2014. dec. 28. 22:00
 2/16 A kérdező kommentje:
annyit még hozzátennék, hogy szinte megközelíthetetlen, ha "arról" van a legkisebbet is szó..
2014. dec. 28. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
nem normális..
2014. dec. 28. 22:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem se volt! 33/F
2014. dec. 28. 22:01
 5/16 anonim ***** válasza:

valszeg emiatt volt, mert gondolom a többi gyereknek normális családi élete volt, addig neki ilyen, és ezért kirekesztve érezte magát

meg nem hinném hogy bármikor normális gyerek lett volna, hisz ilyen környezetben élt, születése óta

nem normális, de hát most mit tehetnénk ez ellen? ilyennek is lennie kell a világon

2014. dec. 28. 22:02
 6/16 A kérdező kommentje:
oké, de hogy lehetne neki segíteni? Rossz így látni
2014. dec. 28. 22:04
 7/16 anonim válasza:
83%

Én 18 éves vagyok, de 15 év múlva szerintem aktuális lesz rám ez a kérdés.

Ugyanilyen megközelíthetetlen vagyok, nem érdekel ez az egész. El sem tudom képzelni, hogy valakit annyira szeressek, hogy megvegyek neki akár egy párszáz forintos bizsut.

Szerintem csak az a gáz, ha valaki szeretne tenni ellene, de képtelen.

Ha így érzi jól magát, akkor nem gond, még 40 évesen sem, ha valaki szűz.

18/F

2014. dec. 28. 22:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem normális dolog, és valószínűleg összefügg a múltjával. Hasonló gondjaim voltak/vannak, és nálunk is a faterral voltak leginkább gondok, szintén alkohol miatt. 30 éves koromra úgy néz ki, hogy végre önerőből felülkerekedek a problémán.

Meg lehet próbálni beszélni vele, de szerintem csak önmaga tud ebből kimászni, ha akar.

2014. dec. 28. 22:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem, oka bármi lehet. Én 37 vagyok, nekem sem volt még. Nálam az okok, hogy nem tartom magam jóképűnek és nincs pénzem.
2014. dec. 29. 10:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Üdv a csapatban. 32 vagyok és nekem sem volt párkapcsolatom. Ez csak azok szemében gond, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy ahhoz, hogy valaki kiteljesítse az életét, ahhoz egy társ kell.
2014. dec. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!