Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy 33 éves pasinak még sosem volt semmilyen párkapcsolata?
Egyébként nincs a pasival látszólag semmi probléma, normális, ápolt, rendes hangnemben tud beszélgetni. Valamiért nem keresi a társaságot, nem megy olyan helyekre ahol már 5-10 embernél több van egyszerre.
Fentieket okozhatja valamiféle gyerekkori súlyos trauma? Annyit tudok hogy az apja alkoholista, őt is és az anyját is rendszeresen verte minden ok nélkül. (végül persze válás lett belőle)
valszeg emiatt volt, mert gondolom a többi gyereknek normális családi élete volt, addig neki ilyen, és ezért kirekesztve érezte magát
meg nem hinném hogy bármikor normális gyerek lett volna, hisz ilyen környezetben élt, születése óta
nem normális, de hát most mit tehetnénk ez ellen? ilyennek is lennie kell a világon
Én 18 éves vagyok, de 15 év múlva szerintem aktuális lesz rám ez a kérdés.
Ugyanilyen megközelíthetetlen vagyok, nem érdekel ez az egész. El sem tudom képzelni, hogy valakit annyira szeressek, hogy megvegyek neki akár egy párszáz forintos bizsut.
Szerintem csak az a gáz, ha valaki szeretne tenni ellene, de képtelen.
Ha így érzi jól magát, akkor nem gond, még 40 évesen sem, ha valaki szűz.
18/F
Nem normális dolog, és valószínűleg összefügg a múltjával. Hasonló gondjaim voltak/vannak, és nálunk is a faterral voltak leginkább gondok, szintén alkohol miatt. 30 éves koromra úgy néz ki, hogy végre önerőből felülkerekedek a problémán.
Meg lehet próbálni beszélni vele, de szerintem csak önmaga tud ebből kimászni, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!