Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a nőkkel normális dolgokról (pénz, kocsi, sport, stb. ) beszélni? Hogyan beszélgessek így bármelyik lánnyal, ha egyszer nem lehet semmilyen témát felhozni?
Na jó, de az, hogy te az ilyen férfias témákat tartod normális beszédtémának, szerintem gáz. Nem azért, de szerintem lehet megijednél, ha a fegyvereket elemezgetné neked egy bájos csinos nő, de mindegy.
Veletek se lehet legtöbbször vallásról, filozófiai dolgokról, irodalomról, nyelvekről beszélni. Pedig ezek normálisabb témák, mint a forma 1 és a foci.
Azokat a lányokat meg ki lehet szűrni, akik csak a műkörmükről és a hajukról tudnak beszélni, és ha látod, hogy ennyire felszínes egy nő, akkor valszeg te is az lehetsz, mert ez tipikusan a plázap.csák kedvenc témája.
De meg is érdemlitek egymást.
Azzal én vitatkoznék, hogy az "autók, motorok, foci, Forma-1, számítógépes játékok, fegyverek" az említésre méltó témák kategóriájába esne. Nem mindenkit érdekelnek ugyanazok a dolgok, mint téged. Ezek engem speciel hidegen hagynak. A politika első pár randin elég érzékeny téma (ahogy a vallás is), ott javasolt a kerülése, a pénzügyek meg, nőként tapasztaltam, akárhányszor felmerültek randijaim során, mindig két lehetőséggel zárultak: pénzéhes sznob p.csa vagyok, vagy a srác azon nyafogott, hogy ő mennyire csóró és mennyire nincs soha semmire pénze. Így ezt a témát is kerülni szoktam azóta :)
A turizmus rendben van, de azt nem tudom, mennyire használhatod a másik ember megismerésére és érdeklődésének felébresztésére. Félreértés ne essék, amiket te tipikus női témákat írtál, azok sem érdekelnek (műkörmöm nincs is), csak rávilágítottam, hogy nem feltétlenül a te érdeklődési köröd az etalon.
Én sajnos azt tapasztalom, hogy elvétve találkozok olyan férfival, akivel normálisan szót lehet váltani értelmes témákról, mint például a művészetek, politika, egészségügyi dolgok, vallás, pszichológia, elméleti fizika, könyvek stb., mert egyszerűen nincs meg hozzá az alapművéetségük vagy a tájékozottságuk.
Olyan sekélyesek ezek a férfiak, csak a fociról meg a kocsikról tudnak beszélni :/
"mint például a művészetek, politika, egészségügyi dolgok, vallás, pszichológia, elméleti fizika, könyvek "
Utolsó, ezzel én is így vagyok férfiként... A nők 99%-át a politika, a társadalom, a világ nem érdekli, a pszichológia kimerül a kiskegyedben, a könyvek pedig fejős évában (na jó könyvből én meg a scifit is szeretem és az elméleti fizikához én sem értek, de ez még sosem okozott gondot egy nőnél sem :))
Kérdező, talán nem a kikent-kifent pláza ribiknél kéne próbálkozni.
AMúgy meg le lehet szállni a magas lóról. A pasik jelentős része szintén sík hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!