Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a nőkkel normális dolgokról (pénz, kocsi, sport, stb. ) beszélni? Hogyan beszélgessek így bármelyik lánnyal, ha egyszer nem lehet semmilyen témát felhozni?

Figyelt kérdés
Általános igazságként tapasztaltam, hogy a nőkkel semmi normálisról és érdekesről nem lehet beszélni. Az olyan felettébb "fontos" dolgokról, mint a műkörmük, a hajuk meg a pénteki buli órákat el tudnak beszélni, de az olyan hétköznapi és érdeklődésre méltó témák, mint a politika, pénzügyek, autók, motorok, foci, Forma-1, számítógépes játékok, fegyverek, turizmus stb. nem jöhetnek szóba. Kérdem én, férfiként mi a búbánatról beszéljek velük, ha egyetlen emberi témát sem lehet felhozni nekik?
2016. ápr. 17. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Én is falnak mennék tőled, pedig szeretek lőni és imádom a számítógépes játékokat. A forma1-et is elnézem, van néha 1-1 év, hogy épp érdekel is, de sokkal jobban szeretek e-sport bajnokságokat nézni, mint f1-et. A focitól viszont falnak megyek és a kocsik is kb addig érdekelnek, hogy megy. Ha van benne légkondi az tök jó pont. Én majd egy cuki lila smartot szeretnék, hogy mindenki biztosan tudja, hogy nő vezeti, kb mint egy örök tanulóvezető tábla... Engem marhára nem érdekel, ha valaki nézi a kis meccsét, én is nézem az enyémet, de ne kelljen már hogy érdekeljen a foci. A politikáról imádok beszélgetni, bár aránylag nehezen találok olyat a környezetemben, aki hajlandó rá, hiába barátkozok főleg férfiakkal.

Nem hiszem, hogy a te érdeklődési körödnek kéne az etalonnak lennie... Ettől még persze, kereshetsz te olyan lányt, akit pont ez érdekel, mert van egy-kettő. De ne gondold már, hogy az lenne a NORMÁLIS, hogy az emberek nagyrészét az érdekelje, mint téged és mindenki más a hülye. Csak te vagy helikopter, tudod. 24N

2016. ápr. 17. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Engem marhára nem érdekel, ha valaki nézi a kis meccsét, én is nézem az enyémet, de ne kelljen már hogy érdekeljen a foci."

Ezt én sem értettem. Szeretek egy pár sportot, követek is egy bajnokságot évi pár meccset megnézek, elolvasom reggel a metrón a híreket, de eszembe nem jutna, hogy erről egy lánnyal (sőt, bárkivel) beszélgessek, akit nem érdekel. Van 1-2 kollégám, akit érdekel a téma, velük megvitatom a híreket, de nem próbálom meg ráerőltetni minden szembejövőre, és egysíkúzom le őket, ha nem érdeklődnek iránta.

2016. ápr. 17. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

politika: A családom sportot űzött belőle, köszi, de nekem az két életre is bőven elegendő. Amennyire engem érdekel, követem, de nem akarok benne elmélyedni. Mocskos műfaj. :-)

pénzügyek: Pl.? Makroökönómiai szinten érdekel vagy csak hogyan gondolkodunk róla mondjuk a saját háztartásban?

autók, motorok: Mit szeretnél az autókról beszélgetni úgy egyáltalán bárkivel?

foci, Forma-1: Ha valakit érdekel és követi, azzal fogsz tudni beszélgetni ezekről, de nyilván akinek más az érdeklődési köre vagy csak szökőévente figyeli mondjuk a nagyobb eseményeket, az nem fog ezekről sokat tudni, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő.

számítógépes játékok: Szerintem több gamer nő van, mint gondolod, csak nem őket találod meg.

fegyverek: Aki szakmai vagy hobbivadászati szinten nem foglalkozik ezekkel, az értelemszerűen nem tájékozott a témában, legfeljebb annyit fog tudni, hogy a turistabicska felvihető-e repülőgépre.

turizmus: Szintén ismétlem magam, akinek az érdeklődési körébe tartozik, mert szakmabeli vagy szeret utazgatni, azzal fogsz tudni erről beszélgetni, aki meg max. a járdaszigeteken nyaral, azzal legfeljebb annyit fog tudni, hogy miket osztottak meg az ismerősei, akik ide-oda utaztak, ha egyáltalán figyeli.

2016. ápr. 17. 19:16
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem több gamer nő van, mint gondolod"

Ők olyanok, mint a tündérek nem? Egy csomóan állítják, hogy vannak, de személyesen még senki nem találkozott velük :)

2016. ápr. 17. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 mert nem hirdetik magukat, és kívülről nem látszik rajtuk. :D

Nekem van pár gamer lány ismerősöm, csinosan, nőiesen öltözködnek, sminkelnek. Ha az utcán szembe jönnének velem, nem tudnám megmondani, hogy a kedvenc játékuk a FNAF pl. :D

2016. ápr. 17. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Egy 40-es kolléganőm is szokott játszani, időnként ebédnél mesél is róla, van kedvenc játéka is. Most épp tanulgatja az egyik online stratégiát. Neki ez lazítás munka után. :-)

Nekem is van pár kedvencem, azokkal játszom, de a legújabbakban nem feltétlenül vagyok otthon, mert nem rohanok azonnal a boltba vagy egy torrent oldalra, hogy kipróbáljam, ha megjelenik valami a piacon.

Vannak olyan rendezvények is, ahol a gamerek is összegyűlhetnek, azért ott is vannak lányok, nők.

2016. ápr. 17. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
hmm, project értekezletek előtti chit chateknél a kolléganők mindig halálra unják magukat a foci/F1 témáknál, legközelebb bepróbálkozom valami e-sport témával, és meglátom, hogy hány gamer van a csapat női között :P
2016. ápr. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!