Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kapcsolatban nem jár a nőnek pihenés. Miért?
Te elsz eggyutt egy lusta alakkal.
Miert nem dobod ku?
Sajnálom, de ez csak rosszabb lesz.
A pasidnak egy pótanyuka kellett, te pedig tökéletesen megfeleltél neki. A kérdés az, hogy ezt el fogod-e tűrni, vagy keresel egy életképes férfit, akinek nem büdös az önellátás.
ezt te rontottad el, es javitnai is csak te tudsz rajta (vagy valtoztatni)
legkozelebb ne hajtogasd ossze a ruhait, csak hagyd az agyon es mondd meg neki, hogy mostantol vegye ki a reszet a munkabol, nem vagy a bejaronoje
fozes elott fogd be, hogy pucoljon krumplit, apritson zoldseget, akarmit
takaritasnal amig te a furdot csinalod, addig o porszivozzon
a 21. szazadban elunk, a nok nem rabszolgak/cseledek, csak akkor ha hagyjak magukat
nalunk fozesnel mindig en fozok, o mosogat
a hust mindig o vagja fel, mert en nem szeretem megfogni a nyers hust
a ruhait soha nem hajtogatom ossze
tekints ra ugy mint egy kiskutyara akinek uj trukkoket kell megtanitani
ne leszidassal meg vitaval vedd ra a munkara, hanem jutalomfalatokkal
vagy add elo a hattyu halalat, mondd hogy itt faj, ott sajog, olyan jo lenne ha segitene egy kicsit
ha erre sem kapja ossze magat, akkor erosen elgondolkoznek a jovonkon
Mert sok magyar nő van olyan hülye,mint te,aki konkrétan hagyja magát csicskáztatni.Mondom nőként.Arról már nem is beszélek,hogy a legtöbb magyar pasi milyen apa mintát lát,ha egyáltalán lát.
Nagyon szívesen főzök a barátomnak,de ha ezt konkrétan elvárná tőlem és így reagálna le,biztos páros lábbal rúgnám ki.
Szerintem pont,hogy a rózsaszín ködtől láttál bele mindent,amit akartál,csak akkor még nem zavart,hogy konkrétan a srác második anyja vagy,csak most.
1. sajnos 3 év alatt elillan a szerelem.
ami még korábban tolerálható volt mindkettőtök részéről, az most rohadtul napi frusztrációt jelent.
2. lefogadom, otthon azt láttad, hogy anyád mindent megcsinál apádnak, és ezt a mintát vitted tovább a saját kapcsolatodba. ha lesz egy lányod, őt másképp neveld, az ő érdekében.
3. szerintem ennek a kapcsolatnak lassan kezd annyi lenni, és érdemes lenne kiszállni.
legyen pár év, amikor magad vagy magadnak, szóljon csakis rólad az élet, kényeztesd magad, pihend ki ezt a 3 évet.
4. én már nem látok a párod felől komoly érdeklődést, empátiát irányodba.
ez a női hiszti szöveg szexista, megalázó, lekezelő.
neked NEM KELL dolgoznod őrá, nem kell megszakadnod, míg ő, mint egy hülyegyerek, játszik.
lépj ki, sokkal jobb embert érdemelsz ennél.
aki megbecsül, aki segít, aki érdeklődik, aki komolyan vesz minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!