Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sok kapcsolatban nem jár a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kapcsolatban nem jár a nőnek pihenés. Miért?

Figyelt kérdés
A barátom és én már az egyetem utolsó évében is együtt éltünk. Egy kollégiumi szobán osztoztunk. (Igen, lehet ilyet, aki nem hiszi járjon utána.) Bennem mindig is erős volt a gondoskodási hajlam és akkor még a rózsaszín köd is vakított. Nem bántam, hogy azt az egy kollégiumi szobát csak én tartottam rendben és én főztem, mostam is mindkettőnkre. Még büszke is voltam magamra. Azóta dolgozunk, albérletben élünk. De most már nem olyan szép az élet. Legjobban nem is a munka mennyisége bánt, hanem az együtt töltött idő rövidsége. Nekem még az is jó lenne ha csupán csak beszélne hozzám, miközben otthon főzök vagy takarítok, segítenie sem feltétlenül kéne, csak legyen köztünk kapcsolat! De eszében sincs oda jönni hozzám. Egyedül vagyok otthon is mindennap, mert a számítógépes játékok nálam sokkal érdekesebbek. Beszéltem vele erről. Azt a választ kaptam, hogy neki szüksége van arra a kikapcsolódásra, stresszlevezetésre, amit a játék ad és hogy ezt a nők nem értik meg, szerinte. Igazából nagyon is megértem, sőt, régen én is sok játékot szerettem. Annyi a különbség, hogy neki van ideje pihenni meg stresszt levezetni, nekem meg nincs. Ezt is kifejtettem neki, de szerinte, biztos nem ez a bajom, csak most "valami miatt" hisztis vagyok, és a játékba kötök bele, mert másba nem tudok. Felvetettem azt is, mi lenne, ha a héten két napot én tolnám a játékot és ő dolgozna itthon? Ezt az ötletet ő nem tartja ésszerűnek, mégpedig azért, mert ezt csak gyerekes hisztinek látja tőlem és szerinte nem is élvezném a játékot, csak úgy tennék. Bosszúból. Azt hiszem kezdek nagyon ideges lenni. Mindenre van válasz, csak a hajlandóság hiányzik, hogy megértsen engem. Miután pedig folyamatosan lepattintja a problémáimat, persze rossz a kedvem. Mindezek után este megkérdezi mi bánt? Ilyenkor néha azt mondom, hogy még mindig ugyanaz. Arra az a reakció, "hogy még mindig ezen kattogsz?" Ha nem szeretném ezt a megalázó kérdést hallani, azt válaszolom, hogy nincs semmi bajom, de persze ugyanúgy rossz a kedvem. Ilyenkor neki muszáj megjegyeznie, hogy ez egy "női hiszti". Azt sem tudom már kivel élek együtt! Imádtam a kapcsolatunk elején! Minden benne volt, amit szeretek egy férfiban. Kedves is volt velem, érdekelték a problémáim. Miért lesz egy jó pasiból egy ilyen érzéketlen tuskó, mindössze 3 év alatt? Azért írtam, hogy sok kapcsolatban van ez, mert hallok hasonló helyzeteket másoktól is.
2017. dec. 7. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Te elsz eggyutt egy lusta alakkal.

Miert nem dobod ku?

2017. dec. 7. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Elkényeztetted. Szabadulj meg tőle minél hamarabb!
2017. dec. 7. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Erről részben te tehetsz, hogy a kapcsolatotok elején hagytad elkényelmesedni. Fogalmam sincs fog-e tudni ezen változtatni, ha továbbra is mindent megcsinálsz te, akkor nem. Leül játszani? Ülj le te is, olvasni vagy bármi. Azt várja, hogy főzz? Mondd, hogy megfőzöl, de addig ő teregessen ki, porszivózzon, mosogasson...stb. Tudatosítsd magadban is, hogy ez így nem normális, hogy mindent te csinálsz, benne meg azt, hogy ő nem egy kisgyerek, akit ki kellene szolgálni.
2017. dec. 7. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Egy igazi lustagcivel élsz együtt, aki ráadásul még rád is fogja a saját lustaságát. Éltem ilyen emberrel, ma már olyan párom van, akivel együtt csinálunk dolgokat (igen, a házimunkát is).
2017. dec. 7. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem engedhetnek maguknak egyesek egy kapcsolatban! Te vagy a bolond, hogy ezt engeded neki ezt férfiként mondom.
2017. dec. 7. 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de ez csak rosszabb lesz.

A pasidnak egy pótanyuka kellett, te pedig tökéletesen megfeleltél neki. A kérdés az, hogy ezt el fogod-e tűrni, vagy keresel egy életképes férfit, akinek nem büdös az önellátás.

2017. dec. 7. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Végig nem olvastam a "sírást", de ha ennyit van időd pötyögni...érted gondolom.
2017. dec. 7. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

ezt te rontottad el, es javitnai is csak te tudsz rajta (vagy valtoztatni)

legkozelebb ne hajtogasd ossze a ruhait, csak hagyd az agyon es mondd meg neki, hogy mostantol vegye ki a reszet a munkabol, nem vagy a bejaronoje

fozes elott fogd be, hogy pucoljon krumplit, apritson zoldseget, akarmit

takaritasnal amig te a furdot csinalod, addig o porszivozzon

a 21. szazadban elunk, a nok nem rabszolgak/cseledek, csak akkor ha hagyjak magukat

nalunk fozesnel mindig en fozok, o mosogat

a hust mindig o vagja fel, mert en nem szeretem megfogni a nyers hust

a ruhait soha nem hajtogatom ossze

tekints ra ugy mint egy kiskutyara akinek uj trukkoket kell megtanitani

ne leszidassal meg vitaval vedd ra a munkara, hanem jutalomfalatokkal

vagy add elo a hattyu halalat, mondd hogy itt faj, ott sajog, olyan jo lenne ha segitene egy kicsit

ha erre sem kapja ossze magat, akkor erosen elgondolkoznek a jovonkon

2017. dec. 7. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Mert sok magyar nő van olyan hülye,mint te,aki konkrétan hagyja magát csicskáztatni.Mondom nőként.Arról már nem is beszélek,hogy a legtöbb magyar pasi milyen apa mintát lát,ha egyáltalán lát.

Nagyon szívesen főzök a barátomnak,de ha ezt konkrétan elvárná tőlem és így reagálna le,biztos páros lábbal rúgnám ki.

Szerintem pont,hogy a rózsaszín ködtől láttál bele mindent,amit akartál,csak akkor még nem zavart,hogy konkrétan a srác második anyja vagy,csak most.

2017. dec. 7. 23:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. sajnos 3 év alatt elillan a szerelem.

ami még korábban tolerálható volt mindkettőtök részéről, az most rohadtul napi frusztrációt jelent.

2. lefogadom, otthon azt láttad, hogy anyád mindent megcsinál apádnak, és ezt a mintát vitted tovább a saját kapcsolatodba. ha lesz egy lányod, őt másképp neveld, az ő érdekében.

3. szerintem ennek a kapcsolatnak lassan kezd annyi lenni, és érdemes lenne kiszállni.

legyen pár év, amikor magad vagy magadnak, szóljon csakis rólad az élet, kényeztesd magad, pihend ki ezt a 3 évet.

4. én már nem látok a párod felől komoly érdeklődést, empátiát irányodba.

ez a női hiszti szöveg szexista, megalázó, lekezelő.

neked NEM KELL dolgoznod őrá, nem kell megszakadnod, míg ő, mint egy hülyegyerek, játszik.

lépj ki, sokkal jobb embert érdemelsz ennél.

aki megbecsül, aki segít, aki érdeklődik, aki komolyan vesz minden téren.

2017. dec. 8. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!