Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok is ilyen a szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is ilyen a szex?

Figyelt kérdés

Már 5 éve vagyunk együtt és a párom,ha szexelni akar ez így zajlik:

Ő: sexelünk? És ha azt mondom igen akkor igen,ha nem akkor nem...

vagy kinya.lhatlak?

Úgy szintén.

Na most ez már kezd nagyon zavarni már azért is nemet mondok. Mondtam már neki,hogy már mikor megkérdezi elmegy kb a kedvem az egésztől.

Nálatok is ez van?

2017. nov. 28. 21:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

10 év házasság után nálunk a) felé fordulok vérbő taggal a fenekehez b) hozzám tolja a farát. Elsőnél van hogy nincs kedve, másodiknál nincs kivétel.

35f

2017. dec. 1. 15:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ez nagyon gáz ... nálunk hasonlót játszott be párom.. jött megkérdezni ,hogy nincs hozzá kedved? Akkor is elröhögtem magam de nálunk más a helyzet miota kismama vagyok és csak ezért kérdezte . :D
2017. dec. 4. 02:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ilyen.... Kiábrándító és hiába mondtam neki, nem változik. Próbáltam mutatni, hogy hogy kellene, de egyoldalú maradt a dolog.
2017. dec. 4. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!