Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok is ilyen a szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is ilyen a szex?

Figyelt kérdés

Már 5 éve vagyunk együtt és a párom,ha szexelni akar ez így zajlik:

Ő: sexelünk? És ha azt mondom igen akkor igen,ha nem akkor nem...

vagy kinya.lhatlak?

Úgy szintén.

Na most ez már kezd nagyon zavarni már azért is nemet mondok. Mondtam már neki,hogy már mikor megkérdezi elmegy kb a kedvem az egésztől.

Nálatok is ez van?

2017. nov. 28. 21:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze gondolom vele erről még nem beszéltél, mert miért is...
2017. nov. 28. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
3-as vagyok. Nem szánalmas ez a kérdés, csak én poénosra vettem a figurát. Tudod, nekem nincs akkora szerencsém a nőkkel mint a barátodnak, így egy kicsit vicces, hogy másokat még így is eltűrnek. Az a gáz, hogy ő ennyire képes. Hosszútávon megértem, hogy eleged van ebből. Sokan szerintem még a prostikkal is tapintatosabbak.
2017. nov. 28. 22:33
 13/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
58%
Nem ismerem őt, de nem lehet az, hogy nem teszel olyan jelzést, ami egyértelműsítené, hogy lehet most szexelni? Nekem a volt barátnőm ilyen volt, nem lehetett egyszerűen tudni, hogy most éppen lehet vele szexelni vagy sem. Ha rányomultam és ő éppen nem akarta, akkor csak nyavalygás volt meg minden másba belekezdett, csak hogy ne kelljen, aztán persze nekem is elment a kedvem tőle.
2017. nov. 28. 22:34
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
Azért te se vagy valami hű de ötletgazdag csábító, ne haragudj ez nem csak az ő hibája.
2017. nov. 28. 22:37
 15/23 A kérdező kommentje:

11 De már mondtam neki.

13 De adtam a jeleket,néha ha észre vette ugyan úgy megkérdezte hogy szexelünk?

Jelenleg ott tartok,hogy nem adok semmi jelet mert,hogy is fogalmazzak... elmegy a kedvem már amikor megkérdezi,úgymond semmi szenvedély nincs,nem érzem hogy nő vagyok...

2017. nov. 28. 22:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogyha mégegyszer megkérdezi, akkor nem lesz szex. Ha akar valamit, akkor finoman vegyen le a lábadról, teperjen le, de ne kérjen engedélyt. Ha nem akarod a szexet, makd szólsz.

Én soha nem kérdeztem meg, hogy szexelünk-e, mert ismerem annyira a parnterem, hogy tudjam, ha nem kívanja.

2017. nov. 28. 23:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem fog megváltozni. Az én exem dettó ugyan ezt csinálta. Nagyon kiábrándító tudott lenni. Azóta volt két kapcsolatom (a második még tart), de soha nem volt szükség kérdezgetésre, mindkét férfi tudta mikor szeretném én is.

Ennél még rosszabb volt, hogy csak úgy ment neki ha valamit felvettem, amivel meg már az őrületbe kergetett. Nem hiszem, hogy annyira ronda lennék, vagy nem kívánatos, mert más kapcsolatban erre nem volt/nincs szükség.

2017. nov. 29. 07:16
 18/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor viszont ő ilyen. Vagy tolerálod vagy elbeszélgetsz vele, hogy ez neked marhára idegesítő. Ha meg nem bírod tovább, akkor tudod mi fog történni.....
2017. nov. 29. 09:36
 19/23 anonim ***** válasza:
27%

Én azt utáltam, mikor random rám rontott! Igenis nálunk egyeztezni kell

30N

2017. nov. 29. 13:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát ez így leírva elég szörnyű. Nyilván tudod te is, hogy nem oké...

Mi is 5 éve vagyunk együtt, nálunk nekem csak annyi kérésem volt a párom felé, hogy a nyalást valóban kérdezze meg - ő szereti csinálni, én viszont nem mindig vagyok hangulatban hozzá, sokszor inkább zavarban vagyok, minthogy élvezzem, ez meg egyikünknek sem jó :)

Normál szexszel kapcsolatban nem kérdezünk, ismerjük a másikat, tudjuk, mikor "lehet" kezdeményezni. Én pl azt szeretem, ha zuhanyzás után, frissen, illatosan bújunk össze, őneki a reggeli szex a kedvence, stb. Viszont tudom, hogyha azon a héten épp délelőttös, akkor inkább hagyom, mert teljesen kikészíti a korai kelés, a szex az utolsó dolog a fejében - ha szeretne, majd utal rá ő finoman, én nem erőltetem.

Az tetszene, ha esetleg hasonlóan egyértelmű lenne a párod a vágyait illetően, csak szavak helyett tettekkel jelezné? Ez lehet egy alternatíva, szerintem kevésbé vágyromboló talán...

Amúgy szavakkal is lehet izgatóan a másik tudtára adni, hogy mit szeretnénk, de ez más kérdés. Számomra az, ha belesúgja a fülembe, hogy "Olyan kívánatos vagy ebben a kis ruhában, legszívesebben letépném rólad" nagyon szexi, hiába egyértelmű, hogy mit szeretne.

2017. nov. 29. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!