Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan oldjanátok meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjanátok meg ezt a helyzetet, mi a tanácsotok?

Figyelt kérdés

Kb 4 honapja költöztünk össze a párommal.

Ő 300.000 keres egy hónapban,

Én 100.000 keresek.

Ha elmegyünk vásárolni mindig irunk egy listat es megbeszeljuk, hogy nem veszunk folosleges dolgokat.

De amint beerunk a boltba egyből 2 fele topjoy egy kartonnal, csokibol is egy kartonnal, 2 zsugor uditot rak a kocsiba.

Paulakat, montekat, minden fele edesseget kb rakat szammal.

Kerdezem tole hogy ezek tenyleg szuksegesek??? Mert nekem ez nem letfontossagu dolgok.

Kb egy honapba 2szer eljarunk bevasarolni, es mindig ott hagyunk 50 ezret egy alkalommal es alig veszünk valamit.

Tobbnyire csak ilyen cukros cuccokat.

Meg minden fele hulyeseget, mondván hogy ugy is megesszuk.

Es mi az elejen ugy beszeltuk meg hogy mindent felesben fuzetunk. (Mert egyenlore meg nem vagyunk kozos kasszan)

Neki oke, hogy ez igy nem sok 300ezerbol fizetni.

De nekem a 100ezremhez kepest kicsit sok.

Megbeszeltem vele, vitatkozni is szoktuk sajnos ezen. De nem erti meg hogy e nem tehetem meg hogy minden fele folosleges hulyeseget megvegyek.

2017. nov. 19. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg dobd ki. Én biztosan nem tudnék együtt élni egy ilyen fillérbxóval, aki ráadásul 3x annyit keres, mint én.
2017. nov. 20. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

Az hétszentség, hogy ilyen nagy különbséggel nem jönnék össze senkivel.. ha lesz más kapcsolatod, ezt jól vésd az eszedbe!

A fogamzásgátlót meg kifizettetném vele, aztán elhagynám. Maradjon csak a cukros dolgaival egymagában.

2017. nov. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!