Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok, tanácsotok?
Csak komoly értelmes válaszokra vagyok kíváncsi, trollkodó segglukak ne is olvassák tovább.
Van egy nő, 30-hoz közel(én is), akivel kb. 1 éve kapcsolatban vagyunk. Még nem költöztünk össze, soha nem laktunk együtt. Emiatt (is) gondolom úgy, hogy annyira nagyon mélyen nem ismerjük egymást.
Könnyed kalandnak indult ami elhúzódott, és részemről lassan kihűlt. Ezt a napokban terveztem közölni vele, és lezárni a dolgot.
Ám nem várt fordulat következett be a történetben. Kb. 1-2 hete már rossz az emésztése sokat hányt. Többször mondtam neki, hogy menjen már el végre orvoshoz. Nem akarlak hosszas rizsával untatni titeket, a lényeg: várandós. Pozitív teszt, orvos is megerősítette.
Ekkor jött részemről a döbbenet. Abortuszról hallani sem akar, ez egyébként jogi akadályokba is ütközik mint később megtudtam.
2 dolog biztos: lepattintani nem fogom mert az genyó dolog lenne, és soha nem fogja megtudni mire készültem.
Kerdezo,ez nagyon fordulatos tortenet!
Probald meg vele az osszekoltozest. Valamelyik iranyba bizos valtozik a kapcsolatotok! Szervezz programokat magatoknak! Meg fel lehet dobni szerintem a kapcsolatotokat. Jarjatok el sportolni. Ha latja,mennyire pozitivan allsz a kapcsolatotokhoz,valoszinu o is osszeszedi magat es viszonozza.
N
Hát ez cumi! :D
Sok választásod nincs. Vagy összecuccoltok vagy fizeted a gyerektartást ha valóban nem akarja elvetetni! Kiváncsi lennék mi a jogi akadálya amúgy?
Ne hagyd magad zsarolni,ha nem akarod ezt a gyereket,kérdezd meg tőle,egyedül is vállalja?
Az,hogy soha nem fogja megtudni,hogy mire készültél, szerinted kivel tolsz ki? Saját magaddal!Benne maradsz egy kapcsolatban ami vagy javul vagy nem! Meddig fogod húzni ha nem? Ez így csak önámítás és a másik hitegetése!
1. Hogy sikerült be a gyerek? Ha én valakivel nem tervezek hosszabb távra, akkor a szokásosnál is jobban odafigyelek a védekezésre. Nálad ez nem logikus?
2. Ha eldöntötted, mit akarsz tenni, akkor mi a kérdés?
Vagy megpróbálod feléleszteni a tüzet vagy el kell egymástól búcsúznotok, gyerektől függetlenül!
Amúgy mik a jogi akadályai azabortusznak? Konkrétan illegális?
Mikor kezdeményezhető a terhesség megszakítása?
Az abortusz csak a jogszabályban meghatározott időkorláton belül végezhető el, főszabály szerint a terhesség 12. hetéig.
ha azt az állapotos nő egészségét súlyosan veszélyeztető ok indokolja
a magzat orvosilag valószínűsíthetően súlyos fogyatékosságban vagy egyéb károsodásban szenved
a terhesség bűncselekmény következménye
az állapotos nő súlyos válsághelyzete esetén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!