Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon sokat agyalok, gondolkodok és szeretem az érzelgősséget, idegesítő barátnő vagyok? Fonto$ lenne, remélem van pár tanácsotok
Eléggé nehezen leszek szerelmes, tehát tényleg csak akkor tudok kapcsolatban lenni ha már érzem, hogy engem is szeretnek. Második komoly kapcsolatomban vagyok jelenleg, az első csak ilyen tini-kori volt.
Ha szeretek, akkor tényleg nagyon odavagyok, tehát érdekel minden ami vele kapcsolatos és ki is mutatom mit érzek. Gyakran mondom is, hogy mennyire örülök, hogy ő van nekem, hogy szerethetem, hogy őszinte kapcsolatban lehetünk, ami tenyleg nagyon ritka mostanság, illetve apróbb meglepetéseket teszek, mindig a kedvencét csinálom , szóval bármit megtennék. Régebben, kb 1-1,5 éve még ő is hasonló romantikus volt. Elárasztott kedvességekkel, mindig hálát adott, hogy vagyok neki, gyönyörű leveleket is kaptam. Egszoval éreztem, hogy álmai nője vagyok, és hihetetlen önbizalmat adott.
Mostanában ez nagyon alàbb hagyott. Annyi van már, hogy néha 'szeretlek és hianyzol'. Persze az már meg volt beszélve h együtt tervezünk, majd osszekoltozunk stb, de hiányzik az, hogy kimondja ha várja, ha még tényleg olyan szépnek lát, ha meg mindig annyira örül nekem. Ezeket ha nem kapom meg, hajlamos vagyok agyalni és azt gondolni, hogy akkor nem is igy van. Néha, hogy megnyugodjak, szoktam ezeket kérdezgetni, hogy végre halljak valami kedveset... illetve ha látom, hogy néz egy csinos nőt, olyankor is rosszul érzem magam és olyan kérdések gyötörnek, hogy azért nézi-e mert vonzódik hozzá, vajon engem szebbnek lát-e, örül-e még úgy nekem vagy vágyik kalandra....
Ilyenkor néha megnyugtat a válaszaival de legtöbbször nem érti miért kérdezem, és viták vannak amiatt, hogy miért kell ezeket nekem mondogatni.
Én meg azt nem értem, hogy ha eleinte nem volt ez nyűg számára, akkor most miért gond, hogy erre vágyom és jól esne nekem? Sosem anyagi dolgokat kértem, csak annyira vágyom , hogy lelkileg legyek megbecsülve és szeretve érezzem magam. Ő azt mondja, hogy akkor már elmondta, puszilgat is nap közben miért nem érzem...
Most is ilyen miatt vagyunk összekapva.
Mit gondoltok erről, nagyon rosszul kezelem ezt és nem kéne elvárjam tőle? Idegesítő vagyok emiatt és vegyem lazábbra, vagy mit tegyek? Tanácstalan vagyok és nem akarom elrontani a kapcsolatunk. Nagyon megköszönném a tanácsokat!
El kell fogadnom, hogy ez már megváltozott és attól még szeret ?
Három éve vagyunk együtt , 21 vagyok, ő 25
Lehet valakinek nagyobb érzelmi igénye, mint a másiknak, ezzel nincs gond, ha tudják kezelni.
Nálad azonban én azt látom, hogy az önbizalmad jó részét a barátod visszajelzéseiből meríted. Ez nem valami jó, nem egészséges és nem visz előrébb szerintem.
Az elején csúcson járnak a párok a szerelem kifejezésében, de teljesen normális, ha később ez alább hagy, nem jelenti az érzelmek megkopását vagy hasonlót.
Azért már az érzelmességből, a gyönyörű szerelmes levelek időszakából ki kellene neked is lépned - igen, ez megöli a kapcsolatot.
Amit te hiányolsz az az udvarlás időszakába tartozik. 3 év alatt már eljárta körülötted a násztáncot, érd már be, és lépj tovább a kettes fokozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!