Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni hogy egy kapcsolat ne laposodjon el, és ne
megcsalással végződjön?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, hatalmas szerelem a miénk, azt hiszem megtaláltuk a másikban azt akit mindig kerestünk. Most fogunk összeköltözni, de az öröm mellett ott van bennem a félelem is a jövőtől. A lakáson nagyon sok a felújítani való, amit majd csak apránként, a beköltözés után fogunk megcsinálni. Ez azt jelenti hogy a következő másfél évben, gyakran lesznek fárasztó időszakok, amikor munka után/hétvégén pihenés helyett dolgoznunk kell a lakáson, felfordulás lesz, gyakran ott lesznek a szülei és barátai hogy segítsenek. Úgy érzem ez mind konfliktusforrás. Félek attól, hogy először itt fogunk eltávolodni egymástól, aztán ahogy tellnek az évek jön a megszokás, a gyerekek születése, és már nem fog rám nőként tekinti csak társként. És akkor megtörténik a szokásos forgatókönyv, hogy találkozik egy nővel, aki vonzó, új, izgalmas, és nem tud ellenállni. Nem tudom mit tehetnék, hogy a költözés után is megmaradjon az izgalom, a szenvedély, a változatosság ami most jelen van.
Inkább úgy mondanám, hogy még nem voltál soha 10-15 éve tartó kapcsolatban.
Amiket írtam (hármas, párcserés négyes, swinger) nem a második hónaptól kell elkezdeni, hanem mondjuk amikor 10 év és két gyerek után úgy érzitek, hogy ellaposodtak a dolgaitok.
2017. okt. 27. 17:01
12/19 anonim válasza:
#9 akkor sem voltak különbek az emberek, csak akkor többnyire titokban maradtak az ilyen dolgok, a válás meg nemis volt opció.
2017. okt. 27. 17:02
13/19 anonim válasza:
# 12
Nem is állítottam, hogy az emberek voltak különbek. Pont ugyanilyenek voltak. A különbség annyi, hogy nem jött szembe senkivel naponta 28 potenciális partner, akire lecserélheti az aktuális párját.
2017. okt. 27. 17:16
14/19 anonim válasza:
Mindkét félnek kellő érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie és a másik iránt érzett szenvedélyen túli akarattal megfűszerezett szeretetnek is jelen kell lennie ahhoz, hogy hozzájáruljanak a láng megőrzéséért. Igen, tudom, hogy egy kibaxott író veszett el bennem, mondták már.
2017. okt. 27. 17:16
15/19 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy sok ember fejében miért az van, hogy a szexualitás = szerelem? Vagyis hogyha a másik mással akar szexelni, akkor biztos már nem szeret.
Mi van, ha a szex külön áll az érzelmektől?
2017. okt. 27. 17:25
16/19 anonim válasza:
Îrta valaki, hogy randizzatok?? Mi főiskola alatt2.èvtől együtt èltünk +3 majd csak 2 lánnyal! Lakótársak néha segìtetteka kapcsolat gondokban,de női kavarás, îrìgység sokszor bezavart.Na de amikor kezdett ellaposodni a kapcsolatunk elkezdtünk randizni mint első èven tettük. Óriàsi sèták, romantikus pizzèriák, cukrászdák..nèztünk új albèrletet(nem akartunk mi költözni csak játszottunk a gondolattal) kirándulások, mind2en szerettük a rally versenyeket....elémentem amikor kèsőn vègzett...egy szelet csoki kis papìr szìvecskèvel a párnára, közösen fogadtunk vendéget (mind2en szerettük embereket)..lènyeg attól , hogy együtt èltek nem szabad a 4fal közt lenni.
Mièrt nem csinálgatjâtok már most a lakást ? Másabb lenne mint költözès után. Nem ? Mert persze hogy lesz vita. Hiszen meló után fáradt az ember. De utál az ember kupiban èlni, ès minèl előbb rendet akar. De nèha egy kis pihi is jó lenne majd amit nem lehet a családtól ès barátoktól. Na akkor lesz bőven vita alap.
2017. okt. 27. 19:25
19/19 anonim válasza:
Mi annyira örülnénk saját lakásnak,hogy nem érdekelne a kupi csak ne kéljen az albiba nyomorogni. Szerintem az egy öröm,hogy újítgatod, javítgatod, szépíted a saját kis lakásodat. Jó lehet,hogy néha bele fáradtok majd,de szerintem ettől nem kell jobb mikor a sajátodba a szerelmeddel lehetsz minden nap :)24L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!