Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik lakótárssal laknak (külön szobában), heti hányszor van nálatok a párotok vagy a lakótársatok párja? Mi lenne már zavaró.
Friss kapcsolatom van, és most elgondolkodtam, hogy a lakótársaimat mennyire zavarhatja majd, ha itt lesz nálunk a párom. Már eddig is volt itt. Este 7 körül jött, reggel 7-10 között ment is. Nem itt szokott zuhanyozni, hanem a koliban, ahol lakik, tehát a rezsi abszolút nem növekszik miatta (de amúgy meg fix rezsit fizetnek a lakótársak). A lakás nagy, és csak a konyhában vagyunk és a szobámban, így nem kell minket kerülgetni.
Nállatok mi a helyzet ilyen téren?
Engem zavarna, ha egy idegen lenne velem egy albiban, mert én csak veled költöztem össze, és nem kettőtökkel.
Azt is írod, hogy friss a kapcsolat, ami azt jelenti, hogy még te sem ismered. Akkor mi a fenéért altatnád a te+én albinkban? Mi van akkor, ha ő a baltás gyilkos, vagy reggelte kirámolja a kérót?! Nyilván ezek sarkított példák, de az ördög azért soha nem alszik.
Arról már ne is beszéljünk, hogy én más enyelgésére nem lennék kíváncsi, ezért is költöztem 1 emberrel össze, nem pedig egy párral.
Meg ha ott van egy ellenkező nemű idegen, nyilván nem tudom olyan felszabadultan érezni magam, mintha csak a lakótársaimmal lennék. Otthon szerintem te sem szeretnéd feszélyezve, vagy kellemetlenül érezni magad.
Szóval a rezsi lenne a legkevesebb gond ezzel...
Ez tök relatív, én pl. laktam már négyesben lakótársakkal (2 pár), teljesen jól megvoltunk, és a tiédhez hasolnó sztori volt, szal eleinte a párjaink nem laktak ott, csak szépen lassan “odaszivárogtak”, majd átköltöztek - persze megbeszélés után.
De előttem meg írta vki, h őt zavarná. Szóval relatív, érdemes a lakótársat/kat megkérdezni.
#2 es. Akkor te csak olyannal költözz össze aki soha nem akar párt magának, de neked se legyen. Ezt komolyan gondoltad ?
Na ná hogy idővel mindenki talál magának párt.
Kèrdező, te pedig beszèld ezt meg a lakótársaiddal hogy mennyire zavarja őket ? Okè hogy most nem tusol nálad,bár számomra ez fura...de idővel csak fog..ès akkor kezdődnek a bajok. Inkább beszèld meg velük mik a feltètelek.
Mi lenne, ha esetleg megkérdeznéd? Amúgy egyrész ember függő másrészt eddig mit beszéltetek meg?
Engem egyáltalán nem zavarna, van egy velem egyidős lakótársam, de ez tök természetes, hogy jön vendég nem is szoktunk szólni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!