Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente kocsmazik? Ez belefer?
Figyelt kérdés
Szoval parom akkor is elmegy ha rajon az 5 perc hogy neki innia kell egy sort, ha senki nem er ra... illetve lemegy a helyi kocsmaba, ott ugyis lesz ismeros... nem surun van ez. Nem alkoholista. Itthon vagy maskor nem iszik es kb hetente egyszer csinalja ezt. De altalaban tarsasaggal. Csak nem ertem hogy pl. Egyedul elmegy, csak azert mert neki mennie kell. Nem tud ra magyarazatot adni...2017. okt. 12. 18:34
11/12 anonim válasza:
Ti láttatok már igazi alkoholistát?
12/12 anonim válasza:
11-es, láttam.
Pontosan így kezdte, beült és ivott. Egyedül. Ennél szánalmasabb kevés dolog van.
Eleinte csak heti 1-2x, aztán már azon kaptam magam, hogy minden nap iszik.
Majd agresszív lett, ha nem mehetett (mert pl. programunk volt estére), vagy bevert előtte egy sört "csak úgy", stb.
Valahol itt léptem ki az életéből. Ha neki ilyen fontos a pia, igyon, de engem hagyjon békén - igen, hiába ültem le vele beszélni, hogy ez már nem egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!