Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hetente kocsmazik? Ez belefer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetente kocsmazik? Ez belefer?

Figyelt kérdés
Szoval parom akkor is elmegy ha rajon az 5 perc hogy neki innia kell egy sort, ha senki nem er ra... illetve lemegy a helyi kocsmaba, ott ugyis lesz ismeros... nem surun van ez. Nem alkoholista. Itthon vagy maskor nem iszik es kb hetente egyszer csinalja ezt. De altalaban tarsasaggal. Csak nem ertem hogy pl. Egyedul elmegy, csak azert mert neki mennie kell. Nem tud ra magyarazatot adni...
2017. okt. 12. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a kérdést miért nem magadnak teszed fel ? Nekem belefér, hogy a párod hetente elmegy meginni egy sört. Felőlem mehetne naponta is. Megengedem. Mondd meg neki :)

31/f

2017. okt. 12. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Oke.. a kerdes nem is ez. Inkabb hogy ez nem fura? Hogy akkor is elmegy ha nincs kivel... en akkor megyek valahova inni vagy akarmi ha valakivel megbeszeljuk. De nem megyek egyedul...
2017. okt. 12. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
#2 én akkor is bezabálok otthon egy kg fagyit, ha nincs kivel. Ő a sört szereti. :)
2017. okt. 12. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Hát MÉG nem alkoholista, de ez nem férne bele.
2017. okt. 12. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem magára az etil-alkoholra sóvárog, hanem arra hogy menjen, és csináljon valami pót-tevékenységet.

Komoly lelki gondjai lehetnek, próbáld meg beszéltetni, vagy akár rávenni hogy eljárjon pszichológushoz. Mert sajnos ez azért egyenes út az alkoholizmushoz.

2017. okt. 12. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Bassza meg. Én napi 2 üveg bort iszom. De tényleg, minden nap.

A párod nem csinál semmi rosszat azzal, ha heti egyszer megiszik pár sört. Jézusom...

2017. okt. 12. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
És miért nem együtt mentek? Vagy miért nem otthon isztok meg 1-2 sört hétvégente? Mi mindig így csináltuk, nekem fura lenne, ha csak úgy elviharzana nélkülem inni. Ettől függetlneül nem látok benne akkora problémát.
2017. okt. 12. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura. Menj te is vele, hogy ne legyen egyedül!
2017. okt. 12. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem ez mar a szanalom kategoria. Ha neked belefer, akkor belefer, a te dolgod.
2017. okt. 12. 19:44
 10/12 Márics Attila ***** válasza:
Alkoholista.
2017. okt. 13. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!