Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?
Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi
.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?
Én azért nem értem a lakástakarékot, mert 10 év múlva a gyerek mégcsak 16 lesz. Lakáscélra nem fogja tudni felhasználni, helyette, neki venni baromira körülményes. Ha nem lakáscélra fordítódik, akkor meg abszolút nincs értelme, node mindegy. Természetesen magával az előtakarékossággal nincs problémám, sőt...
Nyilván az sem normális, hogy fillérre elszámoltat minden gyerekkel kapcsolatos költséget, de lehet hogy addig nem kellett volna feleségül venni, amíg át nem rágjátok magatokat ezen a témán.
Ezt leszámítva még mindig azt mondom, hogy rengeteg az a havi 80 ezer és énis ki lennék bukva. A minimum, hogy így saját lakást vennék ha eljön az idő 1/1 tulajdoni hányaddal, lepapírozva, hogy házasság ide vagy oda a férjemnek semmi köze hozzá. Szívás, de így fair.
nem az ő gyereke, tied, amúgy a 80 bazi sok, de te tudod.
hogy vegyetek lakást? egyszerű: ha ő ad bele 8 millát, te 2-őt, akkor övé a 80%, tied 20%
Azért a pénzen kívül is van világ... Te mennyit vagy a gyerekeddel?
Nyaraltok-e együtt, beszélgettek-e eleget, játszol-e vele?
A feleséged kedves vele, vagy elutasító?
Az általa vett olcsó apróság is lehet nagyon szívhez szóló.
Azt nem értem rajta, hogy minek nyaggat olyanért, amire nem vagy képes? Ha annyira fontos az a ház (?) - és olyan jól áll anyagilag, hát vegye meg - külön szerződéssel, hogy habár a házasság fennállása alatti gyarapodás, kizárólag az ő tulajdona marad, ha esetleg...
Nem azt mondtam, hogy csak az anya akarta. Azt mondtam, hogy nem a gyerek tehet arról, hogy neked lakhatást kell biztosítanod számára, hiszen nem ők kérték az életüket.
Ellenben anyaként azt kell mondanom, hogy akár párosan, akár egyedül, de a gyerekeim szentek és sérthetetlenek számomra. Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan hagyja el a számat, hogy MIATTUK kerül ennyibe a lakhatás, mert ha nem lennének, akkor mi lenne... Számomra ez a legalja! A lakhatás, a rezsi költségeit nem a gyerekek számlájára írnám és nem is az ex férjemtől várnám a problémám megoldását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!