Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti külön kasszán vagytok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi

.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?

2017. okt. 10. 16:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Már akkr annyi volt, amikor még nem is volt. Ha nem változik a viselkedésed, akkor hosszas aggónia után fogtok szétmenni.
2017. okt. 11. 03:36
 32/42 anonim ***** válasza:
Itt tényleg Veled van a baj. Én megértem a lakástakarékot is. Az exedet kellene inkább ösztönözni, hogy ne minimál bért keressen. Ha kel végezzen még sulit, tanfolyamot, abban segíts neki. Vagy Ő is járjon ki dolgozni ausztriába, ha nem tudja a nyelvet tanulja meg. Ebben segítsd az exed a gyerek miatt. Gondolom a határhoz közel laktok (bocs ha tévedek), ha így van és mondjuk Szombathely vagy Sopron környékén laktok, tudom itt az albérlet árak, lakás árak el vannak rugaszkodva, de nem is szükséges minimálbért keresni. Közös lakést meg nem kell felesbe vennia a felségeddel, ha neki x-er annyi pénze van, akkor x-er több % legyen tulajdonos, és ez így korrekt is. Ügyvédnél le kell fektetni. Ha meg annyi pénze van a feleségednek, hogy tud lakást venni vegyen, Ő lesz a tulajdonos egyedül és beköltöztök ketten. Mi ezzel a baj? Nem a mostani feleséged segítségét kérni, hogy segítsen eltartani a gyerekedet. Ez tényleg olyan, mint mondjuk ha lesz közös gyereketek, és megszorulnátok akkor a volt feleségedhez mennél segítségért a közös gyereket miatt is. Mondjuk nem tudom mit lehet elkölteni 80 ezret havonta a gyerekre, vagyis tudom el lehet, de ha megtehetem sem költök ennyit. Plusz még az Anyukája is költ rá és még a mostani felségednek is kellene. Ez nagyon sok. Ennyit egy felnőtt ember nem költ magára.Az igaz, hogy emberileg ha egy 1000ft-os tételről van szó, persze nem fillérezze ki a feleséged, de max ennyi. Ahogy a többiek írták itt nem Neked kell elgondolkodni, hogy elhagyd e a feleséged, hanem neki, hogy Veled marad e ilyen elvárásokkal.
2017. okt. 11. 04:50
 33/42 anonim ***** válasza:
Remelem hamarosanjon egy kerdes ahol arrol ir az anyuka, hogy van x gyereke, osszekoltozott az uj gyerekmentes parjaval, aki kiszamlazzaneki a sonka meg a viz arat, amit a gyerekek fogyasztanak....es mindenki azt fogja irni, hogy ez igy rendben van, mert a ffinak semmi koze a gyerekhez...
2017. okt. 11. 08:06
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem értem a lakástakarékot, mert 10 év múlva a gyerek mégcsak 16 lesz. Lakáscélra nem fogja tudni felhasználni, helyette, neki venni baromira körülményes. Ha nem lakáscélra fordítódik, akkor meg abszolút nincs értelme, node mindegy. Természetesen magával az előtakarékossággal nincs problémám, sőt...

Nyilván az sem normális, hogy fillérre elszámoltat minden gyerekkel kapcsolatos költséget, de lehet hogy addig nem kellett volna feleségül venni, amíg át nem rágjátok magatokat ezen a témán.

Ezt leszámítva még mindig azt mondom, hogy rengeteg az a havi 80 ezer és énis ki lennék bukva. A minimum, hogy így saját lakást vennék ha eljön az idő 1/1 tulajdoni hányaddal, lepapírozva, hogy házasság ide vagy oda a férjemnek semmi köze hozzá. Szívás, de így fair.

2017. okt. 11. 09:13
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

nem az ő gyereke, tied, amúgy a 80 bazi sok, de te tudod.

hogy vegyetek lakást? egyszerű: ha ő ad bele 8 millát, te 2-őt, akkor övé a 80%, tied 20%

2017. okt. 11. 09:21
 36/42 anonim ***** válasza:

Azért a pénzen kívül is van világ... Te mennyit vagy a gyerekeddel?

Nyaraltok-e együtt, beszélgettek-e eleget, játszol-e vele?

A feleséged kedves vele, vagy elutasító?

Az általa vett olcsó apróság is lehet nagyon szívhez szóló.

Azt nem értem rajta, hogy minek nyaggat olyanért, amire nem vagy képes? Ha annyira fontos az a ház (?) - és olyan jól áll anyagilag, hát vegye meg - külön szerződéssel, hogy habár a házasság fennállása alatti gyarapodás, kizárólag az ő tulajdona marad, ha esetleg...

2017. okt. 11. 11:16
 37/42 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 gyerek kulonoraval alberletresszel mindennel egyutt 200 feletti osszegbe faj. Ha nem lenne 2 gyerek akkor nem kene sulikozeli 2 szobas albit fizetnem, hanem lakhatnak kulon 1 garzonba csak rezsikoltseggel rokon lakasaban. Ennyire "sok" a havi 80e gyt.... ( igaz en meg egy fillert sem kapok).
2017. okt. 11. 11:21
 38/42 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi erővel ha a suli közelében lenne ismerősödnek 2 szobás lakása, alig kerülnének valamibe, mert nem kéne csak a rezsit fizetni.... A lakhatás kérdése, illetve költsége nem a gyerekek miatt van, hanem miattad. TE vállaltad, nem más!
2017. okt. 11. 17:08
 39/42 anonim ***** válasza:
Utolso: a gyerekeit az ember a parjaval kozosen vallalja, kozos teherviselessel. Ennyi erovel senki ne szuljon, mert soha nem lehet tudni mit hoz a holnap, mikor hagy ott, kisemmizve, vagyonmegosztasi perrel a nyakadban es aztan a hulyek mint te, mindent arra fognak hogy az anya akarta a gyereket....
2017. okt. 11. 17:59
 40/42 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy csak az anya akarta. Azt mondtam, hogy nem a gyerek tehet arról, hogy neked lakhatást kell biztosítanod számára, hiszen nem ők kérték az életüket.

Ellenben anyaként azt kell mondanom, hogy akár párosan, akár egyedül, de a gyerekeim szentek és sérthetetlenek számomra. Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan hagyja el a számat, hogy MIATTUK kerül ennyibe a lakhatás, mert ha nem lennének, akkor mi lenne... Számomra ez a legalja! A lakhatás, a rezsi költségeit nem a gyerekek számlájára írnám és nem is az ex férjemtől várnám a problémám megoldását!

2017. okt. 11. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!