Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?
Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi
.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?
Mi a kérdés? A te gyereked a te kiadásod, ezzel mind a ketten tisztában voltatok, amikor megismerkedtetek.
Az a te problémád, hogy neked alig marad pénzed. Feleségednek el kéne fogadnia, hogy te nem tudsz félretenni.
Lakástakarék egy 6 éves gyereknek? Minek? Mit fog vele kezdeni 10 év múlva még?
80 ezer egy 6 éves gyereknek havonta. Minek? Nekem nincs szükségem ennyi pénzre egy hónapban kajára, kirándulásra, meg ruhára összesen, nemhogy egy gyereknek...
Miért adna bele a feleséged a gyerek dolgaiba? Van annak a gyereknek anyja és apja. Értem én, hogy neked ő az első, de azért nem kell halálra kényeztetni, amikor ti saját lakásra gyűjtenétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!