Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti külön kasszán vagytok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi

.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?

2017. okt. 10. 16:05
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés? A te gyereked a te kiadásod, ezzel mind a ketten tisztában voltatok, amikor megismerkedtetek.

Az a te problémád, hogy neked alig marad pénzed. Feleségednek el kéne fogadnia, hogy te nem tudsz félretenni.

2017. okt. 10. 17:27
 12/42 anonim ***** válasza:
55%
Te gyereked, te kiadásod. én a feleséged helyében a házassagi szerződéshez is ragaszkodnék ilyen helyzetben.
2017. okt. 10. 18:08
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Soha nem fizetnek semmit a parom elozo gyerekere, ha lenne neki. Az az o dolga. Es igen, zavarna, ha kozben nem tudna a mi kozos dolgainkra penzt szanni. Mondjuk en tobbek kozott ezert sem terveznek soha komolyan olyan ferfival, akinek mar van gyereke. Kiveve, ha az ex abszolut nincs a kepben, lemondott a gyerekrol es a gyerek velunk el. Ez az egyetlen eset, amiben el tudnam fogadni, mert akkor nem felesleges teher lenne a gyerek, hanem tulajdonkepp a mienk.
2017. okt. 10. 18:16
 14/42 anonim ***** válasza:
Neked a gyerek a legfontosabb, ez oké. De a párodnak nem. Miért is lenne? Neked fontos, te vegyél neki cuccokat.
2017. okt. 10. 18:18
 15/42 anonim ***** válasza:
29%
Jogilag valoban nem kell adnia a felesegednek de: EMBERILEG mondjuk beleferhetne, hogy ad a ferje gyerekenek! Pusztan joerzesbol.Van ket gyerekem, a parom igy vallalt. Imadja a gyerekeimet, es bar csak nyugdijat kap, de abbol a kevesbol is ahogy tud ad a gyerekeimnek, zsebpenzt is, a sajat apjuk helyett. Osszehazasodott a Kerdezo a nővel, megis kulon eletet elnek ( En+ Te, MI helyett!). Nem az a baj, hogy nem jarul hozza, hanem az, hogy tudott elore mindent, tudta van gyerek -akkor minel ment bele egy ilyen kapcsolatba???
2017. okt. 10. 18:19
 16/42 anonim ***** válasza:
17-es, ahol a kapcsolatban nincs Én meg Te, csak MI, az régen rossz.
2017. okt. 10. 18:21
 17/42 anonim ***** válasza:
24%
Mi??? Havi 80 ezer a gyerekre? Mennyit keresel Te? Gondolom még az anyja is költ rá?
2017. okt. 10. 18:32
 18/42 anonim ***** válasza:
84%

Lakástakarék egy 6 éves gyereknek? Minek? Mit fog vele kezdeni 10 év múlva még?

80 ezer egy 6 éves gyereknek havonta. Minek? Nekem nincs szükségem ennyi pénzre egy hónapban kajára, kirándulásra, meg ruhára összesen, nemhogy egy gyereknek...

Miért adna bele a feleséged a gyerek dolgaiba? Van annak a gyereknek anyja és apja. Értem én, hogy neked ő az első, de azért nem kell halálra kényeztetni, amikor ti saját lakásra gyűjtenétek.

2017. okt. 10. 18:38
 19/42 A kérdező kommentje:
Na akkor vàzolom: Páromnak 1000x elmondtam, hogy 1.a kisfiam 1. lesz 5-10vagy akàr 20 év múlva is. Ezt elfogadta!! 1.5 éve tudtam ausztriàba àllást találni magamnak, sôt páromnak is... S az adóssàgokból ez idő alatt , tudtam félretenni x összeget ő ennek az x szeresét! Most ott tartunk , hogy vennénk egy kisebb hàzat, persze amire kellene majd jócskán költeni... De hitelbe nem akarunk belemenni...s sokszor kapom gyűjtsek, csak gyűjtsek... 4 éve leszoktam a cigiről inni sohasem ittam, egyszerüen csak egy szegény munkàscsalàdba születtem... Anyagi dolgokat megbeszéltük hàzassàg elött... Nem vàrnàm el , hogy ő vegyen hàzat amiben én "élősködöm" de ő tudta, hogy nekem milyen az anyagi helyzetem,ennek ellenére most elkezdtem felkapaszkodni, de nem megy egyik percről a màsikra. Megérthetné hisz làtja, tudja mit ,hogy teszek. De én azt nem tudnàm megtenni, hogy a feleségem gyerekének ne vegyek közben valamit... Ez nekem baromira fàj!!! Vagy amikor valahol mozizunk vagy hasonló s ki van szàmolva a része.... Ez szerintem gusztustalan dolog!! Anno volt baràtnőm akinek volt gyereke s nem tudtam volna ezt én megcsinàlni, pedig nem voltunk házasok! Hiàba a sok komment, hogy minek venne akármit is... Az meg hogy wkkora gyereknek minek lakàstakarék? Mert azt szeretném, ha felnő könnyebb élete lehessen! Plusz gyerektartás mellett, viszem kiràndulni, mozi, cirkusz, kalandpark stb és megkérdezem anyukàjàt ,hogy mire lenne szüksége cipő, ruha stb...Ő minimàlbért keres, gyereket szereti szintén mint én, jobb anyàt nem is kivànhatnék neki! Én ezt akkor is megadtam a gyerekemnek , miKor 120ezret kerestem! Mert ahogy írta itt valaki ez a gyerek màr a múlt... A gyerek nem addig tart, mint egy hàzassàg.. Egy gyerek egy életre szól, ha velem lakik, ha nem... S nem bírom lenyelni, hogy a pàrom ha bevàsàrolunk kiszàmolja a blokkon a gyerek részét... Nem vele akarom eltartatni, de ez szerintem undorító dolog!! Mi lesz, ha lesz egy közös babànk...!? Mert egyszer szóljon a gyerekemre bàrmi sértőt is... Hiàba szeretem a feleségem, de egy percet nel fogok akkor tétovàzni, hogy elhagyom.
2017. okt. 10. 19:29
 20/42 anonim ***** válasza:
85%
19# Itt egyedül a feleséged hagyhatna el téged jogosan. Minek a gyereknek HÁROM szülő aki pénzeli?! Ott az anyja, ki nem szarja le, hogy minimálbért keres, nem kellett volna szülni, ha nem tudja ellátni normálisan. Ott vagy te, ez tök oké, nyilván költesz a gyerekedre. De a jelenlegi feleségednek SEMMI köze hozzá, emberileg se!!!
2017. okt. 10. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!