Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?
Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi
.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?
"Én ezt akkor is megadtam a gyerekemnek , miKor 120ezret kerestem!"
Ha a 120ból adtál 80at, maradt 40 ezer... ami kajára sem elég, akkor a párod tartott el?
Szerintem nincs igazad. És biztos nem vállalnék veled közös gyereket a barátnőd helyében, mert neked mindig az elsőszülött lesz az első. Ha a baratnőd nem szereti, és rosszul bánik, nem foglalkozik a gyerekeddel az nyilván nem fér bele, de a gyerekkel kapcsolatos költségekhez semmi köze.
A feleségednek semmi köze a te gyerekedhez, tehàt semmit nem kell neki vennie. Ő a te felelőssèged és az exedé. Ha nem tudsz félretenni gyerek mellett, és kvàzi hónapról hónapra élsz, jobban àt kellett volna gondolni a gyerekvàllalàst. Nem értem a problémàd. Ha azt beszéltétek meg a feleségeddel, hogy külön kezelitek a pénzeteket, akkor remélem nem azt vàrod el tőle, hogy neked is takarékoskodjon. Tudod a külön kasszàzgatàs erről szól. Nincs közötök egymàs pénzéhez . Tisztàzni kellett volna a pénzkezelést és hasonlókat mielőtt elveszed.
Ha nem tudsz megtakarítani vészhelyzet esetére, akkor vagy kevésbé kényezteted el a gyereket ( havi 80 azért meredek), vagy marad az hogy épp kijössz de vàratlan kiadàsokra kölcsön kell kérned a pàrodtól vagy keress jobban fizető munkàt. Lehet vàlasztani.
Kettő dolog érdekelne.
Ha a feleséged "gusztustalan, undorító" dolgokat csinál, mi a ménkűnek vetted el?
Ha születik közös gyereketek, akkor az exed is pénzelni fogja azt a gyereket, akihez nincs köze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!