Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti külön kasszán vagytok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi

.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?

2017. okt. 10. 16:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%

"Én ezt akkor is megadtam a gyerekemnek , miKor 120ezret kerestem!"

Ha a 120ból adtál 80at, maradt 40 ezer... ami kajára sem elég, akkor a párod tartott el?

Szerintem nincs igazad. És biztos nem vállalnék veled közös gyereket a barátnőd helyében, mert neked mindig az elsőszülött lesz az első. Ha a baratnőd nem szereti, és rosszul bánik, nem foglalkozik a gyerekeddel az nyilván nem fér bele, de a gyerekkel kapcsolatos költségekhez semmi köze.

2017. okt. 10. 19:56
 22/42 anonim ***** válasza:
60%
Akkor élj a múltban és ne mozdítsd előrébb semmivel az életedet ha neked ez jó... A gyerekkel meg a legrosszabb, amit tehetsz, hogy mindent megadsz neki amit éppen kitalál. Sajnos az ilyen gyerekekből lesznek a dolgozni képtelen, eltartott kitartott emberek felnőtt korukra. Meg akik képtelenek anyuka apuka szoknyája alól kiszakadni.
2017. okt. 10. 20:01
 23/42 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom a feleségedet! Oké, hogy szereted a gyerekedet de ezt már túlzásnak érzem. Neked a legjobb lenne ha semmilyen kapcsolatod nem lenne. Meg valahogy azt érzem a gyerekre hivatkozva tulajdonképpen az exedet is pénzeled rendesen. Nem érdemled meg a mostani párodat!
2017. okt. 10. 20:07
 24/42 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a feleségedé, aki együtt van veled és szeretne tőled is gyereket.
2017. okt. 10. 20:38
 25/42 anonim ***** válasza:
37%
A bevásárlásoknál a filléreskedése tényleg gáz, de ezt vele kellene megbeszélned, sőt kellett volna, a házasság előtt, az, hogy felesbe akarja venni a házat, szerintem érthető, bár ügyvéd előtt aláirhatnátok, hogy te mondjuk 10 %-kal szállsz be.
2017. okt. 10. 20:50
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekednek amúgy szerintem is csak egy apróságot kell vennie szülinapra, te már bőven elrontottad, hogy ilyen pénzközpontu vagy, neki szeretet kell, nem egy halom pénz.
2017. okt. 10. 20:52
 27/42 anonim ***** válasza:
96%
26-ossal maximálisan egyet értek. Én mikor elköltöztem otthonról 1 éve édesanyám annyit mondott, hogy: "Kislányom. Rokkantnyugdíjas vagyok. Soha nem foglak tudni pénzzel kisegíteni, de egy tányér meleg levest mindig adni fogok, ha szükséged lesz rám." És nekem ennél többre nincs is szükségem. Ettől függetlenül is úgy érzem, hogy mindent megtett értem, és örökre hálás leszek neki. Pedig se kalandparkba nem vitt, se lakástakarékot nem gyűjtögetett nekem.
2017. okt. 10. 20:57
 28/42 anonim ***** válasza:
59%

A feleségednek semmi köze a te gyerekedhez, tehàt semmit nem kell neki vennie. Ő a te felelőssèged és az exedé. Ha nem tudsz félretenni gyerek mellett, és kvàzi hónapról hónapra élsz, jobban àt kellett volna gondolni a gyerekvàllalàst. Nem értem a problémàd. Ha azt beszéltétek meg a feleségeddel, hogy külön kezelitek a pénzeteket, akkor remélem nem azt vàrod el tőle, hogy neked is takarékoskodjon. Tudod a külön kasszàzgatàs erről szól. Nincs közötök egymàs pénzéhez . Tisztàzni kellett volna a pénzkezelést és hasonlókat mielőtt elveszed.

Ha nem tudsz megtakarítani vészhelyzet esetére, akkor vagy kevésbé kényezteted el a gyereket ( havi 80 azért meredek), vagy marad az hogy épp kijössz de vàratlan kiadàsokra kölcsön kell kérned a pàrodtól vagy keress jobban fizető munkàt. Lehet vàlasztani.

2017. okt. 10. 21:23
 29/42 anonim ***** válasza:
A közös gyerek teljesen màs. Az közös, a kissràc meg a tied. Ne vàrd el, hogy pènzelje. Ő fillérezget, ami nem valami szép de érthető. Èn speciel ezért nem kezdtem volna elvàlt gyerekes pasival. Nincs màsik nőtől gyerek, nincs probléma. A te feleséged a körülményesebb utat választotta. Ahhoz meg, hogy őt is elhagynàd simàn akàr a közös gyereketekkel együtt ha mond valamit a szent fiadra, hàt gratula. Megéred a pénzed.
2017. okt. 10. 21:37
 30/42 anonim ***** válasza:
85%

Kettő dolog érdekelne.

Ha a feleséged "gusztustalan, undorító" dolgokat csinál, mi a ménkűnek vetted el?

Ha születik közös gyereketek, akkor az exed is pénzelni fogja azt a gyereket, akihez nincs köze?

2017. okt. 10. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!