Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti külön kasszán vagytok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti külön kasszán vagytok? Hogy oldjátok meg a következőt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 3 éve ismerkedtem meg , 1.5 éve lakunk együtt , nyàron hàzasodtunk. A következőről mi a véleményetek: Elöző hàzassàgomból van egy 6 éves kisfiam, aki a vilàgon mindennél fontosabb, s az is marad! Mindent megadok neki amit csak tudok! Ezt 1000* elmondtam páromnak is, összeköltözés , házasssg elött. De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek. Tehàt amit kap, azt mind tőlem kapja! Szülinapra kap tőle egy kis aprósàgot, de ennyi

.. Tehàt nekem jóval nagyobb a kiadàsom mint neki, gyerkőc kb. 80 ezer/ hónap. ( kiràndulás, ruha, lakástakarék stb.) s folyton nyaggat a pàrom hogy gyűjtsek... Ő tisztàban volt vele hogy szinte semmim sincs... Most , mindketten jól keresünk, hàzat szeretnénk venni , de neki nagysàgrendekkel 5-6* több a pénze ( úgy egy lakás àra) most igy éljek vele egy életet?

2017. okt. 10. 16:05
1 2 3 4 5
 1/42 Andizsuzsi ***** válasza:
91%

Már megbocsáss, de miért kellene a feleségednek a te gyereked kiadásaihoz hozzájárulnia?

Az anyagiakat miért nem a házasság előtt tisztáztátok?

2017. okt. 10. 16:11
 2/42 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de neki miért kéne bármit vennie a te gyerekednek?

Nem muszáj így leélni egy életet, el is lehet válni, ha nem tetszik.

2017. okt. 10. 16:14
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Mi a kérdés?
2017. okt. 10. 16:15
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mi a probléma egész pontosan. Hogy nem ad bele a gyereked dolgaiba vagy, hogy több pénze van? Ha nyaggat, hogy gyűjts, de nem tudsz, akkor mondd el ezt neki. Nem egy hete jártok, ő a feleséged, valamiért elvetted, meg kellene tudnotok ezt beszélni.
2017. okt. 10. 16:30
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen össze eresztenélek itt az egyik válaszolóval, aki szerint én egy kis buddhát nevelek, mert az exem havi 40 ezer gyerektartást fizet :-)

Mondjuk a gyerektartás a fizujának kevesebb, mint húsz százaléka. Az új nejednek egy fillért sem kell költenie a te gyerekedre. Én sem várnék el semmit ha összejönnék valakivel.

A másik, elvetted feleségül és már úgy teszel fel kérdést hogy most így élj-e le vele egy életet....jó vicc, ez eddig nem jutott az eszedbe? Miért házasodtál újra, miért nem volt jó a sima együttélés még egy jó darabig? Más pároknál is van olyan hogy a nőnek több a pénze. Ez téged miért zavar?

2017. okt. 10. 16:35
 6/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem kötelező anyagilag is áldozni a gyerekedre, de ha ostoroz, hogy tegyél félre pénzt, cserébe nyugodtan megvonhatod a vállad. Ha külön kassza, hát külön kassza van.

Jogilag nem kötelező szerintem finanszíroznia a gyerek nevelését, én viszont egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ha megházasodnék valakivel, akinek már van gyereke, akkor ne vállalnám a terhet együtt a házastársammal. Esküvő előtt is tudtam, hogy a gyerek a csomag része... De hát ez a ti dolgotok.

2017. okt. 10. 16:41
 7/42 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy költesz a gyerekedre, az rendben van. De ha jól értelmezem, akkor a 6 éves gyereknek fizeted a lakástakarékot, miközben a közös házatokba nem tudsz/akarsz beadni. A feleségednek megvan rá a pénze, jogosan érzi úgy, hogy te a külön jövődre gyűjtögetsz, a jelen házasságotokra pedig nem akarsz áldozni. És nem tudom, hogy közös gyereket terveztek-e, de nekem nem lenne túl pozitív így, hogy az elsőszülöttnek mindent, mi meg kuporogjunk.
2017. okt. 10. 17:02
 8/42 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem miért kellene neki költenie a te gyerekedre ennél többet. Akárhogy is nézzük az előző gyermeked a múltad, ő pedig a jövőd. Nem ezt akarom mondani, csak ennél szebben/jobban nem tudom megfogalmazni. Nekem is baromi szarul esne, hogyha a közös jövőnkre nem gyűjtene, viszont minden fölösleges hülyeséget megvenne másnak. Én a saját gyermekemre se költenék havi 80 ezret, ez már bőven az elkényeztetés kategória. Pláne egy 6 éves gyereknél. Szerintem itt nem a párod gondolkodásával van a baj egyáltalán. Persze az is normális, hogy gondoskodni akarsz a fiadról, de egyrészt nagyon túlzásba viszed, másrészt a jövődre is kellene koncentrálnod a pároddal.
2017. okt. 10. 17:09
 9/42 anonim ***** válasza:
75%

Azt ugye tudod, hogy házasságban közös kassza van? Vagyis gyakorlatilag ő finanszírozza a te gyereked, mivel neked nem maradna pénzed a közös lakásra.

Ha lesz közös gyereketek, akkor lesz 160 ezred a két gyerekre? Hogyan gondolod ezt?

2017. okt. 10. 17:17
 10/42 anonim ***** válasza:
69%

" De pl. ő semmit nem vesz a gyereknek."

Miért is tenné?

2017. okt. 10. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!