Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mit szolnatok ehhez az egyezseghez a baratnotokkel?
Figyelt kérdés
Mostanaban nem allok tul jol anyagilag mert elvesztettem az allasom, de ettol fuggetlenul felesben fizetjuk a lakas rezsijet a parommal, en az eddig felretett penzembol. En nem szeretem ot oralisan kenyeztetni, de o igenyelne, arra gondoltam, hogy megkerem, hogy egy alkalomert cserebe huzzunk ki mindig 3000 forintot az en reszembol a rezsibol, igy talan le tudnam nullazni es nem kellene fizetnem, amig talalok uj munkat.
Ti belemennetek ebbe, vagy ez mar nagyon prostis lenne? :(
Szia! Nálunk hasonlóan működik, bár én nem az orálért fizetek, hanem az análért. Nekem van egy kis "prostifétisem", a feleségem pedig nem szereti az anált, de egy ötezresért bevállalja. :)
Ha gondolod privátban beszélgethetünk erről.
42F (feleségem 30)
2017. szept. 26. 16:53
12/21 anonim válasza:
hát nekem alap lenne az is, hogy ha a párom nehézhelyzetbe kerül, akkor addig az én fizumból élünk, amíg nem talál valami új helyet, mint ahogy az is, hogy a kedvéért bármikor kielégítem ahogy szeretné... ez alap :) még ha nekem nem is annyira tetszik a dolog, akkor is, tudom, hogy neki örömet okoz, látom hogy élvezi, és engem az hihetetlenül fel tud dobni :) de ezt nem pénzért, azért ez elég gáz lenne szerintem...
2017. szept. 26. 17:34
13/21 anonim válasza:
Én jobbat ajánlok!
Nem kell copnod, de kétszer megduglak.
Cserébe kifizetem a részed.
Nah? :)
2017. szept. 26. 17:36
14/21 anonim válasza:
Hát ez szörnyű ötlet. Kb olyan,mint egy szexjáték,ami jó dolog,de nem a való életben. Nézd meg a tényeket: a párod felesben akarja ezt fizetni. Gondolom nem véletlenül. Ezen az se változtat,ha te felajánlod az orált. Más szögből komolyan el akarod magad "adni" a párodnak?! És mi lesz ha máskor is gond lesz,azt is ezzel orvoslod? Figyelj,gondolom felnőtt ember vagy. Oldd meg,de ne úgy mint egy k#rva...
2017. szept. 26. 17:40
15/21 Heart of Darkness válasza:
Ilyen ötlet hallatán a párod helyébe én kivetném magam az ablakon. Szörnyű..
2017. szept. 26. 17:58
16/21 anonim válasza:
3000 picit sok, ha a páromról lenne szó. Ha a rezsit nézzük ez havi maximum 5 alkalom lenne, az nem valami sok. 500-1000 között elfogadnám, de inkább mint egy perverz játékot mintsem teljesen komoly dolgot.
2017. szept. 26. 18:18
17/21 anonim válasza:
Ez nem prostis LENNE, hanem ez AZ!
Szexuális szolgáltatást nyújtasz pénzért cserébe. Undorító, én itt dobnálak ki.
2017. szept. 26. 18:33
18/21 anonim válasza:
Ez qrva gáz! Ha meg a palid belemegy az is. Már az is gáz hogy a félretett pénzedre úgy számol mintha sose fogyna el. Ne haragudj de ez milyen kapcsolat?
2017. szept. 26. 19:29
19/21 anonim válasza:
Figyi, ha meg is hírdeted, hogy pénzért szo.psz, simán összeszedsz egy havi fizut, amíg nincs munkád.
Amúgy igen, ezt a qvák csinálják, és undorító. Ha én ezt felhoznám a páromnak, az életben nem akarná többet, hogy le....jam, úgy kiábrándulna.
2017. szept. 26. 22:05
20/21 anonim válasza:
Abszolút egészségtelen dolog a párkapcsolat szempontjából, ha így prostituálod magad. Szerintem ne csináld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!