Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti mit szóltok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Nos, van egy lány, akivel úgy néz ki, hogy össze fogok jönni. Viszont már most nagyon zavar valami.

Az előző barátjával nem egyszer jártak fel pl BP-re kajálni 300 km-ekről, a nyarakat GGörögországban vagy valami más trópusi helyen töltötték, a teleket meg valamelyik síparadicsomban.

Nos, úgy érzem, hogy ebből a szempontból hátránnyal indulok. A korosztályomhoz képest jól keresek, mérnöki állásom van, viszont én inkább félreteszem a pénzt kuckóra, autóra, biztos, nyugodt életre.

Szóval én nem fogom tudni hordani síelni, és őszintén, nem is akarom. Én abszolút megvagyok ezek nélkül a dolgok nélkül. Persze kikapcsolódni jó, de nekem pl a Balaton is tökéletesen megfelel.

Félek, hogy baj lesz ebből, hogy unalmassá fog válni a kapcsolat a számára.

2015. júl. 24. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a hely számít, hanem a társaság. Lehet jó és érdekes, izgalmas programokat csinálni akkor is, ha az ember nem valamelyik üdülőparadicsomba megy.

De persze minden ember más, más értékrenddel is rendelkezünk. Szóval lehet, hogy az a lány, akivel össze akarsz jönni, ő pont olyan fajta, akinek igen is a luxus kell. De akkor nem passzoltok össze és ennyi, keresni kell mást.

2015. júl. 24. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten tetszik, hogy ennyire gondolsz a jövődre és már most elkezded szilárd alapokra helyezni az életed. Később jól fog jönni. Ennek ellenére egyszer-kétszer elviheted egy nagyobb utazásra, szerintem ennyi kell.

Nekem is bőven megfelel a Balaton vagy más szép hely Magyarországon (akár egy egyszerű erdő is csodás), de fogalmam sincs, hogy mit vár el a lány tőled és a kapcsolattól. Lehet, hogy a drágább, nagyobb utazásokra is igénye van, nem tudhatom.

2015. júl. 24. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátom akinek sok pénze volt,meg volt olyan is akinek kevés,nem ezen múlott.Az egyiknek volt autója,a másiknak nem,és még lehetne sorolni.Majd alkalmazkodik szépen az adott helyzethez.Ha meg nem tud,akkor felejtős.
2015. júl. 24. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem a pénzügyi szempontból, hanem emberileg nem szívesen lennék együtt olyan emberrel, aki nem akar külföldre menni, aki nem szívesen jár sportolni télen-nyáron, aki nem akar élményeket szerezni, akinek nem fontos a minőség, akit nem érdekel a világ, aki nem akar új helyeket, kultúrákat megismerni és látni.

Nem arról beszélek, hogy kinek a pénzéből, mert én úgy nem kérnék belőle, ha nem tudnám ezt megengedni magamnak a keresetemből.

De én nem értelek.

"Szóval én nem fogom tudni hordani síelni, és őszintén, nem is akarom."

Voltál már valaha síelni? Vagy csak szánkózni egy 6-7 km-es szakaszon az Alpokban? Vagy snowboard, téli túra a hegyekben? Nem? Akkor honnan a fenéből tudod, milyen jó vagy nem jó az?

Én megvesznék télen, ha otthon kellene ülnöm végig, és a maximum, amire a férjem kapható lenne, az egy forraltbor lenne a téren meg max. egy korizás a csarnokban. Annyi érdekes, gyönyörű hely van télen is, a rengeteg sportról, mozgási lehetőségről nem is beszélve! Mi minden hétvégén kimozdulunk, pár hetente pedig legalább elmegyünk valamit sportolni is.

Ha a leendő barátnőd is ehhez van hozzászokva, kétlem, hogy örülne a mentalitásodnak.

"Persze kikapcsolódni jó, de nekem pl a Balaton is tökéletesen megfelel. "

Voltál már külföldön nyaralni? Megnézted már a történelmi, többezer éves romokat Görögországban vagy Olaszországban, amik számunkra messze sincsenek és nem is valami drágák? Láttad a múzeumokat, bejáratad azokat az utcákat, fürödtél ott a tengerben, mengézted a természeti csodákat, amihez foghatók nincsenek máshol, mert minden ország arca, kultúrája egyedi?

Nem? Gondoltam...

Az a baj, hogy bele sem gondolsz, hogy a barátnőd talán nem a fenekét akarja áztatni a nyaraláson egy Sopronival a kezében, meg vizibiciklizni a Balatonon, hanem látni a világot, új élményeket gyűjteni, olyanokat, amire otthon egyszerűen nincs lehetőség?

"Félek, hogy baj lesz ebből, hogy unalmassá fog válni a kapcsolat a számára."

Én is félnék a helyedben, mert semmi érdeklődés, semmi aktivitás, évi 1 hét Balatonpart, nos, ez dögunalmasan hangzik.

Azt meg nem értem miért úgy könyveled el, hogy te "hordanád", egy nő szerinted nem kereshet annyit, hogy eljárjon kikapcsolódni?

2015. júl. 25. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem voltam még sem síelni, sem egzotikus helyeken nyaralni.

23 éves vagyok, mérnök. Fél éve dolgozom, és a korosztályomhoz képest jól keresek (mérnökök között is).

Viszont születésemtől fogva csórók voltunk, volt, hogy évekig havi 60-ból kellett megélnünk, kertes házban, két felnőtt+ két gyerek. Így végeztem el az egyetemet is.

Mindenképpen van valami abban amit írsz, tényleg jó lenne új helyeket megismerni, világot látni.

De talán a fentiek miatt, túlságosan megnézem, hogy mire költöm a pénzt(amióta van)

2015. júl. 25. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó kérdésre: De kereshet, őt viszont eddig a pasija hordta (akit a szülők pénzeltek ) :)
2015. júl. 25. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, úgy abszolút nem fair, hogy ő nem tesz hozzá semmit. Főleg friss kapcsolatban úgy illenem hogy legalább fele-fele részben osztoztok.

De én elsősorban a mentalitásra gondoltam, hogy ellenszenves - nem kell ez, nem kell az, jó nekem amaz is - én nagyon nem ilyen vagyok, megőrülök a négy fal között.

Ha a barátnőd eddig sokat utazott, sportolt akkor neki is valószínűleg hasonló életszemlélete van.

2015. júl. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!