Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, Ki, mennyit költ a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Ki, mennyit költ a barátnőjére/hó? Mennyire lehet egy párkapcsolat mellett félretenni és önálló költségvetéssel gazdálkodni?

Figyelt kérdés
költségvetés, barátnő, finanszírozás
2017. szept. 20. 22:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, mi együttélünk és közös a kassza, amibe mindketten betesszük az összes bevételünket, szóval nem tart el senki, meg nem veszek 50-ért bundát :D
2017. szept. 21. 09:30
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés hülyeség, úgy ahogy van!

Együtt élūnk, nem tinik vagyunk, nekem kisgyerekem van előző hàzassàgomból, 30-as nő vagyok, pàrom idősebb.

Szerintem egyszer a büdös életben nem szàmolta, mi mennyibe kerül, ha meg akart lepni, megvette, emellett imàdunk pihengetni itt-ott, engem nem engedett fizetni soha (elejétől együtt élünk), de mivel nekem is van bevételem, evidens, hogy nem elszórom a fontos dolgok helyett.Igaz, csak rezsi van, meg a kocsi, étel, bàr a rezsi nem két fillér egy 120 nm-es, hatalmas, csodàs udvarral rendelkező hàzban, de mivel se hitel, se albérlet, nem panaszkodunk.Én is meglepem sokszor valamivel, legyen az csak egy jó whiskey, esetleg egy maceràsabb vacsora, ő is engem akàr egy nyaklànccal, egy étteremmel, egy wellnessel.Soha nem volt gond ebből.

Oké, 3-4x annyit keres mint én, de egy pillanatra nem érzékeltette soha, és nem is fogja.Sőt, egyedül necces lett volna a gyerekem sulikezdése.De mivel MI vagyunk, és nem TE, meg ÉN, gondolom ez a normàlis.

Ha valaki szàmolgatja mennyit(???atyaég!) költ a pàrjàra, az akkor nem a pàrja, hisz MAGUNKRA, KETTŐNKRE költünk, mert együtt élünk, szeretjük egymàst.

Ha ezt te szàmon tartod, az szomorú, és az nem kapcsolat.

2017. szept. 21. 10:28
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ő is dolgozik, semmi extra.

Ha elmegyünk valahová, általában én állom a cehet, meg néha kap virágot, csokit, ilyesmi :)

Ám ő is elhív ide-oda, akkor ő fizet ;)

2017. szept. 21. 15:24
 24/28 anonim ***** válasza:

Figyelj, max a prostit kell finanszírozni, egy normális barátnőt nem.

Mi együtt járás alatt, a közös programokat felváltva fizettük, védekezést is így álltuk. Megleptük és meglepjük egymást apróságokkal, de konkrétan ajándékozni nem szoktunk, nekünk jó így.

Mióta együtt élünk, összeházasodtunk, közös a kassza. Mindketten dolgozunk és összedobjuk amink van, miután kifizettük a kötelezőket, a maradék egy részét elköltjük, ki amire akarja külön-külön, illetve közös programokra, a másik részét félretesszük.

Tehát régen, már az elejétől is közösen finanszíroztuk a kapcsolatunkat, és most is, csak a mód változott.

2017. szept. 21. 19:27
 25/28 anonim ***** válasza:
22. Bocsi a kérdésért, de megkérdezhetem mennyi a rezsitek? Csak a ház nagysága miatt érdekelne (120nm) miatt, mert mi is hasonló méretűbe szeretnénk majd költözni pár év múlva (ha összejön).
2017. szept. 21. 19:31
 26/28 anonim ***** válasza:

12.000-Tv,net,telefon

15.000-mobil előfizetés

8.000-villany

~8.000-víz+csat.díj

3.000-kuka/3 hó

17.000-gàz(àtalány)

A víz csak kb., mert vàltozó.Rengeteg növény van az udvaron, fenyők, tujàk, bokrok, sziklakertek, kettő tó, nincs kút, így a rendszerről locsolunk.Télen kevesebb egyértelmű.

Emellett a suli, a kajàt nem tudom, mert vàltozó mikor mit eszünk, de kétnaponta főzök.

Emellett (sajnos!) dohànyzunk.

A tankolàs is vàltozó, 30 körül egy hónapban, attól függ.

2017. szept. 22. 06:44
 27/28 anonim ***** válasza:
köszi:)
2017. szept. 22. 16:25
 28/28 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

De nyilvàn a ti rezsitek függ a szokàsaitoktól majd, nem mindenki olyan növény és sziklakert màniás mint mi, tehàt lehet a vizetek nem lesz annyi mint nekûnk.Amúgy pontosan nem tudom a vízdíjat, mert diktàlósak vagyunk, azt meg pàrom intézi.

De nincs is csodásabb egy hatalmas udvartól, grillezéssel, bogràcsozással...Kívànom nektek is, mielőbb ĕljétek àt.

Mellesleg nincs mitől féltenem kint a kislànyom. :)

2017. szept. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!