Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ki, mennyit költ a barátnőjére/hó? Mennyire lehet egy párkapcsolat mellett félretenni és önálló költségvetéssel gazdálkodni?
a rezsit felezzük,a kaja pénzt is,a benzint én fizetem,a programokat felváltva.
de a közösen félretett havi kaja pénz mellett ő sokkal többet költ közös kajára,mert pontosan tudja,hogy ha én veszek ételt az csak hús meg zöldség lehet,ő meg nem bírja ezt napi szinten és inkább vesz több mindent,vagy rendel/csinál pizzákat,hamburgert.
ruhát szoktam neki venni havi 1-2őt,ő minden másnap hoz nekem haza egy sört.
így összeadva kevesebbet költök mintha egyedül élnék,mert akkor teljes rezsi és teljes közös költséget fizetnék,minden más meg kb ugyanannyi lenne.
3: Gondolom nem magadról beszélsz, a 90 ezrecskédből úgysem futná fagyira. :( (Direkt nem írok bundát, szerintem azt még csak képen láttál.) Amúgy semmi gond ezzel a felfogással, de ha egy fagyit sajnálsz a párodtól, ne állj be a sorba sírni, hogy nincs nőd.
Még jó, hogy az egyik nőtársam itt eszembe juttatta... Megyek én is, amíg alszik a férjem, kilopom a pénztárcáját. Vennem kell holnap punciöblítőt, így nem tudok a szeretőmmel találkozni amíg dolgozik... :(
Maga a kérdés is akkora hülyeség, hogy képtelen vagyok rá komoly választ adni.
csak közös programokra költök, abból is az én részemre. egyetemisták vagyunk, úgyhogy összedobjuk amink van. :D
ajándékot is van hogy adok neki, van hogy ő is. ilyen fix költség nincs. :D ha kedvünk van valamit csinálni akkor csinálunk.
nem értem azokat, akik azon sírnak, hogy a nőjük akar valami programot. az itteni férfiak csak ülnének állandóan a négy fal között? :D
Párom amit rám költ egy hónapban (most telefonon nem nézem meg mindennek a konkrét árát, leírom mi az, onnan ki lehet keresni)
- havi 1-2 mozi (nekem diákjegy kell, és úgy csináljuk hogy egyszer én fizetem a jegyet ő a nasit, legközelebb fordítva)
- havi 2 hambi (600-700 ft)
- ha megyünk kirándulni kocsival akkor a benzint ő fizeti, ott meg én meghívom valamire
- heti 2x járunk úszni, valami 700 ft körül lehet nekem az úszójegy, azt hiszem - egyik héten ő fizet, másik héten én
- havi egy hétvégén elmegyünk a barátainkhoz, ekkor ha veszünk nasit, piát, valamit, azt ő fizeti (cserébe a fogamzásgátlómat 100%-ban én fizetem, így beszéltük meg)
Nagyjából ennyi.
Jelenleg 190-et keres nettó, tud(unk) félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!