Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, Ki, mennyit költ a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Ki, mennyit költ a barátnőjére/hó? Mennyire lehet egy párkapcsolat mellett félretenni és önálló költségvetéssel gazdálkodni?

Figyelt kérdés
költségvetés, barátnő, finanszírozás
2017. szept. 20. 22:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Páros rímeket, olykor váltórímeket is költök rá.
2017. szept. 20. 23:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

a rezsit felezzük,a kaja pénzt is,a benzint én fizetem,a programokat felváltva.

de a közösen félretett havi kaja pénz mellett ő sokkal többet költ közös kajára,mert pontosan tudja,hogy ha én veszek ételt az csak hús meg zöldség lehet,ő meg nem bírja ezt napi szinten és inkább vesz több mindent,vagy rendel/csinál pizzákat,hamburgert.

ruhát szoktam neki venni havi 1-2őt,ő minden másnap hoz nekem haza egy sört.

így összeadva kevesebbet költök mintha egyedül élnék,mert akkor teljes rezsi és teljes közös költséget fizetnék,minden más meg kb ugyanannyi lenne.

2017. szept. 20. 23:19
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

3: Gondolom nem magadról beszélsz, a 90 ezrecskédből úgysem futná fagyira. :( (Direkt nem írok bundát, szerintem azt még csak képen láttál.) Amúgy semmi gond ezzel a felfogással, de ha egy fagyit sajnálsz a párodtól, ne állj be a sorba sírni, hogy nincs nőd.

Még jó, hogy az egyik nőtársam itt eszembe juttatta... Megyek én is, amíg alszik a férjem, kilopom a pénztárcáját. Vennem kell holnap punciöblítőt, így nem tudok a szeretőmmel találkozni amíg dolgozik... :(

Maga a kérdés is akkora hülyeség, hogy képtelen vagyok rá komoly választ adni.

2017. szept. 20. 23:36
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Spórolj egy guminőre szép öcsém,az való neked!Arra csak addig kell költeni,míg megvásárlod,utána soha.
2017. szept. 20. 23:55
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha valakivel együtt vagy, azért vagy vele együtt, mert megérdemli, hogy ne sajnáld tőle a pénzt. Ha pedig lehúznak, magadat okold, amiért összejöttél vele.
2017. szept. 20. 23:58
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

csak közös programokra költök, abból is az én részemre. egyetemisták vagyunk, úgyhogy összedobjuk amink van. :D

ajándékot is van hogy adok neki, van hogy ő is. ilyen fix költség nincs. :D ha kedvünk van valamit csinálni akkor csinálunk.

nem értem azokat, akik azon sírnak, hogy a nőjük akar valami programot. az itteni férfiak csak ülnének állandóan a négy fal között? :D

2017. szept. 21. 00:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy barátnő finanszírozás?? Ti hol éltek? Ez normális körökben nem így működik. Persze, ha egy miss cicamica kell, akivel kellemes megjelenni...meg esténként megrakni, amúgy minden másra alkalmatlan..akkor oké, értem én ezt a finanszírozás dolgot...hisz tulajdonképpen egy fizetett gumibaba. De...az igazi nők, nem szorulnak senkire...főleg nem olyan szinten, hogy a pasi fizessen egy halom dolgot, mint valami szolgáltatásért.. Persze jól esik, ha vacsinál nem kukacoskodik, és nem kéri el a felét..de nem kell fizetni a fodrászt, a manikűröst meg a kisszoknyát. Ezt a nő is meg tudja tenni, feltéve...ha nem miss gumibaba, nem agyhalott, nem dög lusta és nem ku.rva.
2017. szept. 21. 07:59
 18/28 anonim ***** válasza:

Párom amit rám költ egy hónapban (most telefonon nem nézem meg mindennek a konkrét árát, leírom mi az, onnan ki lehet keresni)

- havi 1-2 mozi (nekem diákjegy kell, és úgy csináljuk hogy egyszer én fizetem a jegyet ő a nasit, legközelebb fordítva)

- havi 2 hambi (600-700 ft)

- ha megyünk kirándulni kocsival akkor a benzint ő fizeti, ott meg én meghívom valamire

- heti 2x járunk úszni, valami 700 ft körül lehet nekem az úszójegy, azt hiszem - egyik héten ő fizet, másik héten én

- havi egy hétvégén elmegyünk a barátainkhoz, ekkor ha veszünk nasit, piát, valamit, azt ő fizeti (cserébe a fogamzásgátlómat 100%-ban én fizetem, így beszéltük meg)

Nagyjából ennyi.

Jelenleg 190-et keres nettó, tud(unk) félretenni.

2017. szept. 21. 08:47
 19/28 Gyilok91 válasza:
49%
Én a barátnőmmel a munkahelyen ismerkedtem meg, ő is dolgozik én is így tudja hogy mennyit kell dolgozni a pénzért. Ezért sose engedi hogy bármire is meghívjam. Ha megyünk bárhova is mindig felesbe fizetünk.
2017. szept. 21. 09:07
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki a barátnőjét ugyanolyan költségnek tekinti, mint mondjuk a lakása fenntartását, annak inkább ne legyen barátnője...
2017. szept. 21. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!