Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Házasság vagy élettársi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0318 kérdése:

Házasság vagy élettársi kapcsolat? Ki mit választana? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 10:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Velem és a gyerekekkel is jól bànik.Dolgozik rendesen.Csak ha ezt szóba hozom akkor ezen mindig vitàzunk.
2017. szept. 17. 12:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Élettársi kapcsolat alatt a papíros formát érted? Mert akkor inkább a házasság.

Ha sima együttélésre gondolsz, akkor nekem azzal nincs bajom, mi se vagyunk házasok, de van gyermekünk.

2017. szept. 17. 12:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Sima együttélés.
2017. szept. 17. 13:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind a kettő teljesen rendben van, én sosem ragaszkodtam a házássághoz. És szerintem az a férfi döntése hadd legyen, hogy megkéri-e és mikor a szerelme kezét, olyan lealacsonyító, mikor egy nő kierőszakolja ezt. Nyilván, ha vki csak házasságban tudja elképzelni az életét, akkor keresgéljen olyan férfit, akinek hasonló az elképzelése.
2017. szept. 17. 13:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom szeretné igazán,hogy összeházasodjunk. Nekem (én vagyok a nő) mindegy lenne, sima együttélés is teljesen megfelelne. De most párom kedvéért egybekelünk hivatalosan is nyáron.
2017. szept. 17. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekünk muzáj lesz házasodni, mert más ország állampolgára, és én mindig csak időszakosan kapok tartózkodásit.

Már felőröl minket ez a folyamatos bizonytalanság, hogy na, ha lejárt, meg tudom-e hosszabbíttatni, vagy rábxunk és mehetek haza.

Szóval házasság. Szeretjük egymást, nem a papír miatt házasodnánk amúgy sem :)

2017. szept. 17. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Helló!

Szerintem a házasság a megoldás, ha mindketten komolyan gondoljátok.

Az, hogy kimondjátok tanuk (és násznép) előtt azt, hogy szeretlek, és veled akarok élni, egy különleges töltést ad a kapcsolatnak. Nincs kamu, nincs "csak így, csak úgy...", nincs mellébeszélés. Ezt az együttélés sosem fogja veled éreztetni.

Üdv.

2017. szept. 18. 08:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Házasság.

Olyannal, aki jön a százalékokkal, hogy hányan válnak, meg jön azzal, hogy nehéz elválni, meg azzal, hogy a nők visznek mindent váláskor, olyan emberrel még haveri kapcsolatban se akarok lenni, nem még hogy élettársiban.

2017. szept. 18. 11:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Házasság párti vagyok, de ha Ő nem akarja, akkor nem szabad erőltetni. Az is lehet, hogy idővel megváltozik a véleménye. A szabadkozás oka az is lehet, hogy teljesen más öröklési szabályok vonatkoznak a házasokra és az élettársakra. Mint felesége egy gyermeknyi részt örökölnél utána, és lehet, hogy a saját gyerekei érdekei miatt nem akarja a házasságot.
2017. szept. 21. 09:45
 20/24 anonim válasza:
Felejtsd el a házasságot! Én is ilyen vagyok, nem akarok se gyereket, se megházasodni. A barátnőm már volt férjnél, gyereke szerencsére nincs (rövid házasság volt, csak 1 év) és néha előjön nekem is ezzel a baromsággal, hogy házasodjunk össze. Ilyenkor van egy kis vita, de ha nagyon erőltetné a témát, akkor abból nagy konfliktus lenne, és a beleegyezésem nélkül úgysem tudnánk összeházasodni! 7,5 éve vagyunk együtt, egyébként kiegyensúlyozott a kapcsolatunk... Szóval azt mondom, ne erőltesd! Ha nem akar megnősülni, fogadd el így!!!
2017. szept. 21. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!