Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korkülönbség! Tapasztalatokra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség! Tapasztalatokra lennék kíváncsi : (? )

Figyelt kérdés
Majdnem 18 éves lány vagyok aki 1 évvel ezelőtt kezdett beszélgetni egy nála 2x annyi idős pasival. Ő talált meg közös ismerősökön keresztül, majd több fesztiválon dolgoztunk együtt. Egyszer majdnem le is feküdtünk, de végül én mondtam nemet. Azóta azonban azt hiszem beleszerettem, ő viszont nem gondolnám hogy szerelmes belém de tudom hogy szeret. egyszóval megbántam hogy nem feküdtünk le. azóta is próbálkozik nálam, és egyre biztosabb vagyok abban hogy megfog történni a dolog. A KÉRDÉSEM : milyen tapasztalataitok vannak egy ilyen korú pasival az ágyban? miben más, miért jobb/nem? meg úgy általában párkapcsolati téren.

2015. nov. 8. 21:44
 1/7 anonim válasza:
61%
36 éves palival, a helyedben nem kezdenék ki. Te még épp kinősz a gyerek korból, ő meg lassan 40. Persze te tudod mit csinálsz.
2015. nov. 8. 21:46
 2/7 anonim válasza:

Fhuu én tuti kipróbálnám a pasival! Izgatnak az idősebbek, de sajnos nem volt még ehhez hasonló remek alkalmam megtenni.

Szerintem elég tapasztalt lehet, biztosan tudja mi a jó.

18/L

2015. nov. 8. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, hogy ő mit érez irántad, ha kölcsönös bármi lehet belőle!

21 vagyok, a párom 40, nagyon jól megvagyunk már több mint egy éve!

Az ágyban eszméletlen vele minden, amit eddig nem szerettem, azt ő megszerettette velem!

Az én tapasztalatom az, hogy nagyon vigyáznak, odafigyelnek hogy minden jó legyen! És jobban is törődnek az emberrel minden téren!

Szóval hajrá :)

21L

2015. nov. 8. 21:58
 4/7 anonim válasza:
Tapasztaltabb talán? :)
2015. nov. 8. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Kezét csókolom !

Szerintem csapjatok a lecsóba !

Nem jó sokat gatyázni,mert akkor oda a varázs.

Milyen jó,hogy vannak még ilyen jánykák.

Mikor öreg hapsi leszek remélem,majd nekem is jut a szépen terített aztalról valami finom falat.

El is érzékenyűltem,hamar előkapom a gitárom és elpengetek egy szép melódiát !

Jó is a romantika,erotika,piros villanykörte a lámpában,lógó bugyi a csilláron.

Adni kell az élvezeteknek én amondó vagyok(nem a nevem amondó,a félreértések elkerülése végett).

2015. nov. 8. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De egy hülye pi.csa vagy....feküdj egy apádkorúval 17 évesen, aztán szépen mondd el a szüleidnek, hátha büszkék lesznek a nevelésük eredményére.
2015. nov. 8. 22:16
 7/7 anonim válasza:
Hadd oszlassak elegy általános tévhitet: attól,hogy valaki idősebb, egyáltalán nem biztos, hogy tapasztaltabb is az szexben. :) Ez csak egy olyan elvágyott dolog a tini lányok körében. Bár 18 évesen már nem vagy tini, kicsit több eszed lehetne. Ezt azért írom, mert például amikor én voltam 20 éves, a barátnőm 25, akkor azt mondta nekem is, és más ismerőseitől is visszahallottam, hogy 20 éves létemre jobb voltam az ágyban, mint a nálam 10-12 évvel idősebb exe. Szóval ez egy hatalmas tévhit, hogy aki idősebb az tapasztaltabb. Akkor az, ha több partnere volt már, de még akkor sem mondanám feltétlen annak, mivel rengeteg nő nem kommunikatív az ágyban, és nem tudnak pontos visszajelzéseket adni a férfiaknak, hogy nekik mi a jó, ezért sokszor a férfiakban keresik a hibást, ha nem élvezik úgy a szexet. Meg fog kapni, aztán ott fog hagyni. Én erre tippelek.
2015. nov. 8. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!