Ti ismerkedtek itt? Van olyan akinek sikerült barátságot kötnie? Jó és rossz tapasztalatokra vagyok kíváncsi?
Én itt szívesen olvasgatok, néha írok is :) Jó párszor jön egy egy levél, hogy szeretne ez meg az megismerni, barátkozni (persze örülök neki :) ) Aztán amit én tapasztaltam, az hogy van aki uncsizik, így elveri az idejét Rám mert,ugye kb. még megismerni sem akar csak van egy fölös fél órája, másik meg (bocsi a kivételektől) pasik, ilyen agybeteg, perverz szövegekkel :D Nem fog a hajam égnek állni ilyenektől,inkább mókás mint meghökkentő, edzi legalább az idegeimet :D
Egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Csak kíváncsi vagyok, Nektek sikerült itt megismerni olyan embereket akikkel a mai napig beszélgettek, jóban vagytok :) Nekem van egy Csajszi akivel több mint egy éve igazán (mondhatom) jó barátságba kerültem, azóta nap mint nap tartjuk a kapcsolatot :) Nem értem viszont a másik oldalt miért szeretnek a fent leírtak lenni, pedig szerintem biztos van olyan aki tényleg vágyik barátra, magányosak, jól esne nekik egy pár kedves szó, egy egy hülyeség vagy valami komoly dumi, ami nyomja a szívüket, (olvasok sok ilyen kérdést) aztán csalódik, vagy pont hogy ő maga nem jelentkezik többé. Ennyire mindegy lenne ez az egész? Én szeretek barátkozni, bazi sok türelem kell hozzám, be kell valljam igazán szó kimondó vagyok néha még alpári is :D Nehezen találok barátokat biztos ezért, amilyen vagyok, de őket viszont szívből tudom imádni. Nektek sikerült itt barátra vagy csak egy haverra találni? Vagy épp ellenkezőleg?
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!