Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy vegyem rá a menyasszonyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a menyasszonyomat, hogy segitsen a takaritásba?

Figyelt kérdés
Ö csak mosogat,törölgetés,fölmosás mindig rám vár,szoval az egész ház takaritása,és ö közbe képes tv-t nézni,amig én takaritok,nem zavarja.

#takarítás #felmosá
2017. szept. 8. 21:47
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Tevedsz, a takaritas nem noi munka. Ha ezt meghallanam toled a menyasszonyodkent, nem lenne tobbe ilyen problemad, mert azonnal kivagnalak a helyeben.
2017. szept. 11. 08:24
 32/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, már leírtam, mi lenne a megoldás, de te még mindig itt pattogsz. A házimunka közös háztartásban közös, az, hogy ezt egyébként hogyan osztjátok fel, már a ti dolgotok. A szüleim nem osztották fel feladatokra, aki enni akar, főz, aki tiszta edényből akar enni, az elmosogat, aki tiszta ruhát akar felvenni, az odarakja a mosógépbe... stb. Valahogy egyik szülőm sem volt soha túlterhelve, és egyikük sem vágta a másik fejéhez, hogy ez női munka ez meg férfi munka. Még tapétázni is közösen szoktak.
2017. szept. 11. 09:29
 33/46 A kérdező kommentje:
Hát akkor te sem lehetsz vmi.konyhatündér,az emberek 90százaléka más véleményen van,a takaritas igenis nöi,a favágás ferfimunka:)
2017. szept. 11. 09:30
 34/46 anonim ***** válasza:
90%

favágás...

aha hát nem tudom itt a kertvárosban gázzal fűtünk, úgyhogy akkor a párom egész nap mereszthetné a fenekét, de mivel FÉRFI, ezért nem derogál neki a takarítás!

2017. szept. 11. 09:37
 35/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, őszintén, hány háztartásban szoktak fát vágni? :-)
2017. szept. 11. 09:38
 36/46 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt nehogy már ferfi munka legyen a takaritas:) egyébként meg 14 éves korom ota egyedül takaritok,ugyhogy nincs derogálás,egyszerűen csak szeretek,tiszta,rendezett háuban élni
2017. szept. 11. 09:54
 37/46 A kérdező kommentje:
vidéken kell fát vágni nálunk is sokan fűtenek fával,nem mindenki fővárosi
2017. szept. 11. 09:56
 38/46 anonim ***** válasza:
Anyai nagyanyám Szabolcsban él egy kis faluban, kertes házban, gázfűtéses a lakás, a cserépkályha csak kiegészítő lehetőségnek maradt meg, ha annyira hideg lenne télen, de alapvetően a gáz elég.
2017. szept. 11. 10:00
 39/46 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, egyébként én is felbontanám a kapcsolatot, ha a párom/vőlegényem a fejemhez vágná, hogy a takarítás női munka. A 21. században élünk, nem tudom, mikor néztél utoljára a naptárra...
2017. szept. 11. 10:00
 40/46 anonim ***** válasza:
75%

ja apósomék fával fűtenek, és ő vágja, de mellette takarít is, SŐT sütni is szokott... lehidalsz, mi?

:D ilyen ősembernek csoda, hogy van nője. bár megérdemlitek egymmást

2017. szept. 11. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!