Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érhet annyit, mintha a nő is dolgozna?
Ha a nő nappalin tanul az egyetemen, mellette rèszmunkaidőben dolgozik, valamint egyedül csinàl mindent a háztartàsban, az érhet annyit, mintha teljes àllásban dolgozna?
Mivel ugye a részmunkaidő nem fizet annyit, de vannak kiadásai az egyetem miatt, amik a férfinak nincsenek (könyvek, bejàrás)
Miért ne érne?
Te nagyon sokat szorgoskodsz, azok alapján, amit leírtál, meg sem állsz. Ráadásul a tanulás pont, hogy egy befektetés a jövődre (jövőtökre) nézve.
21/L
Ha önkéntes cselédségbe vonulsz, a te dolgod, de szerintem semmi szükség nincs rá, hogy egyedül vidd a háztartást. Közösen kellene.
Ez kb ugyanolyan, mint amikor van 2 teljes állásban dolgozó ember akik együtt élnek, de az egyik 500 ezret keres, a másik meg mondjuk 150 ezret, viszont minden költségüket a megélhetésre megfelezik.
A többet kereső simán elmegy nyaralgatni mert tud rá félretenni, vesz magának ezt-azt, nasit, mittudomén, a másik meg nem megy mert nincs rá pénze mert épphogy kijön a fizetéséből a kötelezőkön felül.
Majd nézi a 4 falat, meg párizsit majszol amíg a párja élvezi az életet, és ezt hagyja? Ha nem szimpla lakótársak vagytok, hanem egy pár, akkor ennek nem így kellene működnie. Mit ér a pénz, ha nem osztod meg azzal akit szeretsz, akivel közös életed van?
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy a kevesebbet kereső ezzel a helyzettel visszaél és szórja a pénzt, de azért na! Remélem érthető. Szándékosan nem írtam, hogy melyik fél a nő és melyik a férfi, mert ez a dolog nemtől független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!