Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez érhet annyit, mintha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez érhet annyit, mintha a nő is dolgozna?

Figyelt kérdés

Ha a nő nappalin tanul az egyetemen, mellette rèszmunkaidőben dolgozik, valamint egyedül csinàl mindent a háztartàsban, az érhet annyit, mintha teljes àllásban dolgozna?

Mivel ugye a részmunkaidő nem fizet annyit, de vannak kiadásai az egyetem miatt, amik a férfinak nincsenek (könyvek, bejàrás)

2017. szept. 5. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A munka az munka, részmunka időben és teljes állásban is!
2017. szept. 5. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Persze, hogy ér annyit!

Tanulsz, dolgozol, háztartást vezetsz. Ezek nem 2-3 órás dolgok, hanem egész napod elmegy mindezekkel.

Értelemszerűen suli mellett részmunkaidős állást lehet végezni, mert a nappali oktatás elveszi a nap bizonyos részeit, nem tudnál teljes állást végezni, minden nap 8-16ig dolgozni, mert akkor kimaradna a suli.

Bőven megteszel mindent, simán érsz annyit, amennyit egy teljes állásban dolgozó ember.

2017. szept. 5. 11:41
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez nagyon sok feladat.
2017. szept. 5. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
2%
Ha arra akar utalni a kérdés, hogy ezalatt az idő alatt a férfi tartja el a nőt, és a tanulás, a részmunkaidő valamint a háztartás a kompenzáció ezért, akkor azt mondom hogy nem ér annyit. Amikor már teljes munkaidőben fog dolgozni a csaj, soha nem fogja visszafizetni semmilyen formában a "diákhitelt" a férfinak (sőt még az is lehet hogy fogja magát és lelép), úgyhogy a férfi számára ez kidobott pénz. Persze sok nő gondolja azt, hogy a szex is a kompenzáció része, ami miatt is terjedt el az a népszerű közmondás, hogy minden nő k.r.a...
2017. szept. 5. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Bennem az merült föl hogy ha munka+ suli mellett egyedül viszi/viszed a háztartást akkor ebből a szerepből már nem fogsz tudni kilépni (lehet nem is akarsz) de ezzel érdemes számolni. Ha teljes munkaidős állás lesz a házimunka akkor is a nő nyakában marad. Amúgy az egyetem+munka szerintem egyenlő energia befektetés egy teljes munkaidős munkával a háztartás már plusz.
2017. szept. 5. 11:55
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Mi a túróért kéne egyedül csinálni a háztartást?

Én egyetemre járok, 4 órában dolgozok, párom 8 órában dolgozik, a házimunka közös, és mindketten elégedettek vagyunk a helyzettel!

Tudod ki csinálná egyedül az összes házimunkát suli + munka után még....

2017. szept. 5. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

egyetértek hatossal

F

2017. szept. 5. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez boven annyi melo, amennyit valoszinuleg a ferfi nem fizet meg az "eltartassal". Mi a rakert csinalod az EGESZ hazimunkat? Tanulsz es dolgozol amennyit tudsz, a hazimunka reszevel magadat szivatod es ahogy mondtak, ez akkor is rad marad majd igy ha teljes allasban melozol. Szerintem hulye vagy de te tudod.
2017. szept. 5. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

Persze, hogy ér annyit. Ha a házvezetést csinálnád ugyan így neki alkalmazottként is ugyan úgy érne annyit szerintem.

31/f

2017. szept. 5. 12:07
 10/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
45%
Persze, nálunk én vagyok a főállású (nő), a párom tanul nappalin és szakmai gyakorlaton van (ahol nem viszik túlzásba a fizetést). Háztartásba viszont csak hétvégén segít be.
2017. szept. 5. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!