Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimum netto jövedelem, amit elvársz a másiktól, hogy annyit mindenképpen megkeressen egy hónapban?
Nincs ilyen, nem a bérpapírja alapján választok párt.
Szörnyű, mi?
#5:
Te sem voltál még szerelmes ugye?
én nettó 150 et keresek.
a volt párom nettó 110et.
jól megvoltunk. de lelépett tőlem, így most egyedül vagyok, természetesen számlák stb mindent egyedül fizetek azóta.
Szóval ha véletlen találnék egy normális lányt, szerintem a legutolsó lenne hogy mennyit keres. Oké persze, azt azért nem viselném el hosszú távon ha én dolgozom, és eltartom őt mert hozzám költözik, és nem is akar dolgozni. Na azt azért nem. Dolgozzon, de kb mindegy mennyit keres. Persze nyilván ha többet keres egyszerűbb közös dolgokra spórolnunk.
De ez már annyira de annyira a jövő, ami talán el sem jön, hogy kár is egyáltalán a gépelésért...
Annyi, hogy ne okozzon gondot közösen a rezsi fizetése egy lakásban és tudjunk valamennyit minden hónapban félretenni a családalapításra.
Nincs konkrét összeg, forintra pontosan, ha nagyon muszáj valamit mondani, akkor 200+ nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!