1,5 millió forint szabad felhasználású hitelhez minimum mennyi nettó jövedelem kell?
Ezt ennyiből nem lehet megmondani.
- Jelzálog alapú hitelben gondolkodsz, vagy olyanban, aminél egyedül a jövedelem a fedezet?
- Mekkora futamidőt szeretnél? (Nem mindegy, hogy egy év alatt akarod visszafizetni vagy 5)
Nem tudom mennyi a jövedelmed. Ha 400 ezer Ft alatt keresel, akkor az 50%-ka mehet törlesztésre, ha felette, akkor 60%. Zsinórmértéknek ennyi elég kb. A pontos válaszhoz többet kellene tudni.
Nem jelzáloggal szeretném törleszteni a hitelt csak a jövedelmemmel.
5 évig akarom.
A nettó jövedelmem a házastársammal együtt 250.000 ft.
Banktól függ. Nekem a Raiffeisentől jött egy levelem szeptemberben, hogy ha legalább havi nettó 80 000 Ft munkabér érkezik a számlámra, már igényelhetek 1,5 millió Forintot. De én évek óta náluk vezetem a számlámat, hitelkártyám is van náluk, aminek a törlesztésével sosem maradtam el.
Szerintem első körben a saját számlavezető bankodnál érdeklődj, hátha van valami különleges ajánlatuk a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!