Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi a minimum netto jövedel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a minimum netto jövedelem, amit elvársz a másiktól, hogy annyit mindenképpen megkeressen egy hónapban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 13:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Most komolyan valaki jelentette és törölve lett a válaszom, amiben semmit sem írtam, ami az oldal szabályzatát sértette volna? Ez mi? :D
2017. jan. 30. 22:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Sosem erdekelt engem ki mennyit keres, nem is kerdezem a paromat a pezügyeirol.

Ha egyuttlaknank akkor megbeszelnenk hogy ki mennyit ad bele a rezsibe, de nincs elvarasom!! A szerelem nem ezen mulik!

2017. jan. 31. 00:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy önfentartóan dolgait,számlákat tudjon ő is fizetni s ő elégedett legyen vele, tudjon valamennyit spórolni külön kiadásokra ha pl kocsit kell javítatnia ilyesmi ne kelljen hitelt felvenni amíg elkerülhető. Ha ez havi plussz 10 vagy 40 az már nem számit.
2017. febr. 1. 09:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

A fizetés változhat. Erre nem.lehet kapcsolatot építeni. Rajtam kívül álló okok miatt is változhat a fizetésem. Most keresek mondjuk (hasraütök) 300.000-et, ebből most ki lehet jönni. De tegyük föl, elszáll az infláció, és a fizum nem emelkedik, de a megélhetési költs3gek igen. És ez a 300ezer mondjuk 10 év múlva, épp csak a legminimálisabbra sem lesz elég... Pedig az összeg szám szerint ugyanannyi...

Nekem sokkal fontosabb, hogy hogy áll az élethez, akarjon jutni vakamire. Ha úgy alakul, hogy bármi miatt munkanélkülivé válij, vagy munkát kell váltania, akarjon újat találni. Tudjon élni a lehetőségeivel. Legyen talpraesett. Ha ezek megvannak, akkor meg fogjuk tudni oldani az élet anyagi oldalát is.

2017. febr. 1. 13:06
 25/26 anonim ***** válasza:
7%
Igen és ha te 300 ból éhenhalsz az infláció miatt akkor mi lesz azzal aki 80 ezret keres?
2017. febr. 1. 13:35
 26/26 anonim ***** válasza:

17esnek-szerintem pont,hogy a haverod és gondolom mindent megbeszéltek ergo tőled nem venné kritikának ha elmondanád,hogy szülők nyakán élni és lazáskodni az ő kárukra 28évesen, hm....ez nem vall valami jó anyagra.

eszébe sem jut,hogy tán a szülőknek nem kötelessége életük végéig táplálni,ellátni babusgatni egy életerős ámde rohadt lusta valakit aki annyira képes csak mint amit leirtál?

se tanulás se igény az önálló életre,ámde hűtő tele legyen otthon és tiszta cucc is mert az neki jár?

megérne ez egy kisebb beszélgetést köztetek pont mert a haverod.

2017. febr. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!