Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimum netto jövedelem, amit elvársz a
másiktól, hogy annyit mindenképpen megkeressen egy
hónapban?
Én úgy vagyok vele, hogy keressen annyit, vagy a körül, mint én, ami nem olyan sok, 130 körül. De tévesen nézed, a normálisabb nők nem konkrétan a pénzét nézik szerintem, csak abban ütközik ki. Leírok egy példát: adott egy férfi, mondjuk 27 körül. Mégis milyen ember lehet és mik lehetnek az elvárásai, ha nincs egy kocsija, jogosítványa, élhető munkahelye? Ha nem ér el ennyit, akkor egy nő hogyan tervezzen vele családot? Én nem a pénzre hajtottam soha, de egy férfi legyen férfi, aki megáll a saját lábán. És ha ezek nincsenek meg, akkor nem sokba nézem. Ne érts félre nem ellenőrzöm le az óráját, autóját rögtön stb. de tudjon boldogulni egyedül is. Ne nekem kelljen tutujgatni
2017. jan. 30. 14:10
Volt mar munkanelkuli parom is, nyilvan mielott osszekoltoztunk, keresett munkat amibol kijott az alberlet es maradt is.
Mar nem alberletben lakom, igy ez annyira nem lenne szempont, de azert ha valaki nagyon keveset keres, annak oka van, aluliskolazott, buta es / vagy lusta, tervek nelkuli egyennel nem jonnek ossze. Rengeteg helyen lehet 150 netto korul keresni egy puszta erettsegivel, ahol annyi az alapelvaras, hogy ertelmes legyen az ember es a problemamegoldokepessege ne egy zsak krumplival legyen egy szinten. Aki nem tud ilyen munkahelyet sem talalni, azzal gondok vannak.
2017. jan. 30. 14:17
Én, mint csöves, soha nem vártam el semmit.
2017. jan. 30. 14:24
Mi a francért kell lepontozni azért valakit, mert elmondja a véleményét? Hm? Válaszoltam a kérdésre, kinyilvánítottam a véleményemet. Nem az a lényege ennek az egésznek, hogy meghallgassuk a különböző véleményeket? ajj
2017. jan. 30. 14:52
annyit, hogy ő is tudja finanszírozni a dolgait+ ha együtt lakunk akkor a rezsi rá eső felét is fizetni tudja.
2017. jan. 30. 15:36
havi 1 milla alatt én kiröhögöm
2017. jan. 30. 15:38
Nyilván nem arra gondold a kérdező, hogy amint komolyabbra fordul a kapcsolat rögtön kereseti igazolást meg elmúlt 12 havi bérpapír fénymásolatot kérsz az illetőtől. De szerintem nem bűn ha pl nem akar valaki összejönni egy olyannal akiről kiderül, hogy kb nem dolgozik és eltartót keres vagy dolgozik havi 60 ezerért és esze ágába nincs továbbfejlődni. Nincs baj ezzel sem, mert mindenki azt csinál amit akar, nekem is van egy nagyon jó haverom aki 28 évesen a szüleivel él, 4 órába dolgozik havi 40 ért ami kb zsebpénz neki, de ennek ellenére a haverom és nem mondom hogy pff de gáz vagy. De megérteném ha egy nő nem kérne belőle emiatt.
2017. jan. 30. 15:57
Nálunk a párom a fő pénzkereső,én mellékállásban dolgozok + a gyerekek,házimunka java.
Elég nagy igényei vannak,így bizony ezzekkel a felállással én nem örülnék,ha úgy döntene nem számít a pénz.
600+
2017. jan. 30. 16:36
Pont annyi, amennyiből eltartja magát. Ez elsősorban tőle függ, ha neki havi 110k elég, akkor annyi, ha 800k-t költ akkor annyi. Főleg összeköltözés előtt, ne nekem kelljen eltartani.
22/F
2017. jan. 30. 16:56
2017. jan. 30. 19:14
Kapcsolódó kérdések: