Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sokkal jobban keres, mint én, hogyan működhet?
Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk, akkortájt végeztem a sulival, éppen munkát kerestem. Ő már dolgozott, nem keresett kimagaslóan jól, de fix munkahelye volt. Èn nagyon nehezen találtam, sehol se tudtam hosszú távon elhelyezkedni. 1 év után találtam egy egész jó fél állást, ugyan nem keresek jól, de legalább van munkám. Párom év elején viszont munkahelyet váltott, ahol több, mint dupla annyit keres, mint eddig. Örülnöm kellene neki, viszont helyette inkább zavar. Azóta bármire szüksége van, azonnal meg tudja venni magának, nem kell fizetésig várnia, még az 50-60ezres autó szervízek is beleférnek. Néha olyan lazán kezeli a pénzügyeket, hogy kellemetlenül is érzem magamat miatta, vagy megharagszom rá. Sajnos én úgy vagyok, hogy még ruhát se nagyom veszek magamnak, csak amikor muszáj, még az autóm műszakijára is fél évvel előtte elkezdtem gyűjteni. Szeretem, de néha nagyon bánt, hogy ilyenkor egyáltalán nem elnéző velem, hisztizésnek veszi, amikor egy nagyobb kiadás hallatán rossz kedvem lesz, vagy amikor bizonytalanná válik a munkahelyem, és amiatt sírok. Próbálkozom folyamatosan másik munka keresésével, de sajnos a környékünkön női munkát találni nagyon nehéz. Hogy érhetném el, hogy elnézőbb legyen?2017. szept. 3. 10:11
11/12 anonim válasza:
Nalunk is ugyanigy van a parom tobbet keres mint en, csak mi mar egyutt elunk.en fizetem a lakast meg a rezsit o meg a tobbit ha valamire szuksegem van es ha tud akkor ad rà
12/12 A kérdező kommentje:
Ha valahova megyünk, és pl. vacsizunk akkor általában ő fizet, vagy ha beugrunk valamit venni és bedobok magamnak egy csokit/üdítőt vagy valamit. Viszont ahhoz meg ugye nincs pofám, hogy pl. ruhákat vetessek magamnak meg ilyesmik. Tehát mondhatni a közös dolgokba besegít, csak sokkal többet költhet magára/autóra stb., mint én.
2017. szept. 18. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!