Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sokkal jobban keres, mint én, hogyan működhet?
és akkor mi van?
Ez szerelem, vagy gazdasági érdekkapcsolat? Annyit tégy meg, hogy ne utaltasd magad rá , mert ha vége a kapcsinak, ne koppanj, de ezen kívül nem értem mi a bajod. Ha a nő, ha a férfi keres jobban akkor mi van? vagy úgy keresel partnert, hogy nettó fizetésed NEKED legyen több és ezt számonkéred az első randin? WTF?
Nagyon fura ez a viszony ami köztetek van, és a pasid vagy kicsodád hozzáállása is. Ha közös életetek van, miért nem vagytok közös kasszán?
Nálunk egyértelmű volt, hogy mikor a páromnak-később férjemnek emelkedett a fizuja, akkor az azt jelentette, hogy több lett a pénzÜNK. Amikor nekem emelkedett a fizetésem, akkor az megint csak azt jelentette, hogy több lett a pénzÜNK. Mi pénzünk van, mi kiadásaink, mi otthonunk, mi közös életünk. Most pl pár hónapig vonnak a fizujából 40 ezret, mert törleszt egy tartozást. Alapvetően az övé, mert őt büntették meg, de igenis segítünk egymásnak, ezért a mi tartozásunk, együtt oldjuk meg a problémát.
Úgy tűnik a pasid nem úgy gondol rád, mint élete párjára, csak egy lakótársra. Lassan el kellene gondolkodnod arról, milyen jövőtök van együtt, és mi értelme összeköltözni? Később mi lesz? Ő elmegy nyaralni, te meg otthon maradsz mert nincs pénzed tengerparti nyaralásra??? Ha esetleg hó végére te kifogysz a pénzből akkor hagy koplalni miközben ő dőzsöl? Vagy ha gyereket vállaltok és nem lesz pénzed pelusra akkor várd meg a családi pótlékodat, vagy a gyedet mert ő nem ad semmit? Hol az összetartás? Hol a jóban-rosszban? Ne is haragudj, de ez nem kapcsolat.
Azt nem írtad bele, ami fontos infó lenne, hogy párod hogy áll ehhez?
Mármint hangoztatja, hogy az ő pénze, ő veszi, stb vagy teljesen természetes, hogy megveszi a vacsorát vagy bármit, ami KÖZÖS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!