Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd ennyit költene?
Havonta egyszer nagybevásárlás valamelyik drogériában: 5000Ft (ebben benne vannak a háztartásba szánt mosó- és tisztítószerek is)
Évaszakváltáskor ruha és cipő: 10-20 000Ft
Félévente egyszer új fehérnemű: 10 000Ft
Vagy ez még belefér?
Nem veszek mindent havonta, mivel egy hónapnál azért tovább kitart a mosópor is, meg a sampon is.
És ha minden második dolgot csak két-három havonta (sampont pl) kell venni, akkor belefér.
Tusfürdőt és betétet veszek havonta, minden más lassabban fogy.
Hú, ez iszonyú kevés...
Én mondjuk ruhákat a Hádában veszek (használt, de márkás), vagy kapok szintén márkásakat. Sajnos néha elszáll velem a ló és irreálisan sokat költők ezekre, havonta 10es legalább, ebből próbálok visszavenni.
Melltartó+bugyi+zokni: amikor jónak látom, de sztem én is félévente veszek egy-egy darabot, de akkor jó minőségűt.
Mosószerekre meg nálunk havonta ennél több megy el, jó neked, hogy ennyiből megoldod.
Amire nálam sok pénz megy el, az a smink. Bár ha olyat veszek, akkor 3-4 hónapra elég, de ez kb. 30.000 ft, akkor lebontva egy hóra csak a sminkem 10. Sampon nekem kéthetente kell, tusfürdő is. Nem is számoltam bele a fogkrémet, fogkefét, szájvízet, egyéb ilyen dolgok. De szerintem ez még egy jó 5 ezer forint havonta. Nem veszem meg semmiből sem a legolcsóbbat, mondjuk a legdrágábbat se, csak a sminkből.
Szóval nagyon a minimum a te költésed, de ha neked jó így, hát jó így, senkinek sincs beleszólása. Amíg te állod ezeket és kijössz belőle, hogy be is vannak fizetve a csekkek és van kaja az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!