Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavarna, ha a barátnőd ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd ennyit költene?

Figyelt kérdés

Havonta egyszer nagybevásárlás valamelyik drogériában: 5000Ft (ebben benne vannak a háztartásba szánt mosó- és tisztítószerek is)

Évaszakváltáskor ruha és cipő: 10-20 000Ft

Félévente egyszer új fehérnemű: 10 000Ft

Vagy ez még belefér?

2017. aug. 29. 10:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát kezdjük ott, h egy nadrág majdnem 10000 ft... tehát nem, nem sok. A fehérnemű talán egy kicsit ami sok.
2017. aug. 29. 10:52
 12/34 A kérdező kommentje:

ma 10:36

Nem minden évszakban kell új kabát is, meg új nadrág is, meg új cipő is, de van, hogy ezek közül egy vagy kettő pont igen.

Aki írta, a fehérnemű sok:

Egy melltartó 3000Ft, egy csomag átlagos bugyi (3db) szintén. Tehát fél évente mondjuk 2 melltartó plussz három bugyi. Így is sok?

2017. aug. 29. 10:56
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
Édes Istenem..én kéthavonta veszek új fehérneműt és cipőt, mert cipőből kb 3-4 különböző stílusú kell, lásd melóba elegáns fekete, buliba megint más, utcai szaladgálós, utcai mindennapos de csinos. Es akkor ezeknek ugyebár kellenek az évszaknak megfelelő változatai, mert nyáron ugye érdekes lenne a téli csizmában közlekedni. És akkor jönnek a kabátok...Kabát is kell minden évben egy új minimum, mert ami tavaly a stílusom volt az lehet hogy egy évre rá már nem az. A divat változik. És most akkor jönnek a táskák......:) ésígy tovább. Hozzáteszem, magamnak veszem.
2017. aug. 29. 11:22
 14/34 anonim ***** válasza:
45%

Ez nagyon nem számít soknak, én diákként is többet költök ennél. Raadasul egy igényes, szép fehérnemű több, mint 3000, én mem imádom őket, szeretem velük a párom az agyban lenyűgözni- nem hiszem, hogy neked ne tetszenének ezek a párodon és szívesebben látnál rajta egy használattól elszürkült, elkopott fehérneműt.

Gondolom, nem a te pénzedből költ, akkor meg aztán főleg semmi beleszólásod nincsen, akkor sek, ha ez soknak számítana.

22/L

2017. aug. 29. 11:25
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy zavarna, ez csöppet se sok, talán még nem is elég.

Ötezer tisztítószetekre is? Az egy mosópor, öblítő, esetleg egy mosogató, és akkor magadnak még egy dezodort se vettél.

Ha ennyiből tengődnék, a párom elvinne, és bepakoltatna velem rendesen.

2017. aug. 29. 11:25
 16/34 anonim ***** válasza:
21%
Nos ha én melltartót veszek, általában eleve 2-3-at veszek VISZONT ez azt jelenti hogy az elkövetkezendő egy évben nem valószínű h veszek. Sose találkoztam még olyannal aki fél évente venne új melltartót. A bugyikról nem.is beszélve, tudod, lehet öket mosni is, nem kell fél évente venni. (Vagy lehet, de akkor nem 1 csomaggal vesz az ember..)
2017. aug. 29. 11:55
 17/34 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet mosni, de ha párszor kimossa az ember, már mindjárt nem olyan szép (hiába a kímélő program meg az alacsony hőfok)
2017. aug. 29. 12:02
 18/34 anonim ***** válasza:
Jó igazából nem akarok vitázni, összességében nem sok, ha vki ennyit költ.
2017. aug. 29. 12:28
 19/34 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzt kb. kéthetente költök el, ha nem is pont ezekre. A havi drogériás bevésárlás már gyerek nélkül is kb 10 volt, és nem voltak benne tisztítószerek. Gyerekkel 20-25 ezer/ hó. Ruhát, cipőt nem adtam össze, veszek, amikor úgy gondolom. Plusz kozmetika, a hobbimhoz dolgok... szerintem a kérdésben szereplő költés nagyon minimum.
2017. aug. 29. 12:44
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Az összeg nem sok, mégis iszonyú pazarló. Ennyi pénzből nagyon nehéz jó minőségű holmikat venni. Ha teheted, érdemes lenne egyszer több pénzt áldozni a ruhákra, és jó minőségűt venni. Nagyon hamar elamortizódnak a dolgaid. Én már a negyedik szezont fogom kezdeni a téli csizmámmal. Még semmi baja. Az "elegáns- szaladgálósom" is 4 éves. Balerina cipőm 3 éves. Melltartót 3 éve nem kellett vennem. Kétszer, esetleg háromszor drágábbak voltak, mint az egy szezonra szánt darabok, de bőven megtérül, mert tartósak.
2017. aug. 29. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!