Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene, ha a barátnöd ilyesmikre költene?
3-7 ezer egy sminktermékre szerintem nem a luxus hanem a középkategória.
Az, hogy nem molyirtóval fújja be magát szerintem egy nőnél alapból természetes.
Akkor kezdj aggódni, ha két havonta veszi a 40.000-es parfümöt mert az már más mutat és nem az igényességét.
Első, köze ahhoz van, amihez akarja, hogy legyen. Véleménye bármiről is legyen.
A legelcsépeltebb és hamisabb kifejezés ez a "mi közöd van hozzá".
Annyi, amennyit csinálok hozzá.
Én nőként sokkalom, de biztos én vagyok igénytelen... :)
Azért szerintem egy kapcsolatban nem lehet teljesen mindegy, hogy a saját pénzemet költöm-e ilyenekre, az a cél gondolom, hogy előbb utóbb egy háztartásban, közös kasszán éljetek, amikor viszont már abszolút nem lesz mindegy, hogy ki mire költ és azt a másik felesleges kiadásnak érzi-e.
attól függ,hogy fél millás fizuból,vagy minimálból történik ez?
illetve együtt lakunk-e vagy csak ilyen tini szerű talizunk egy héten 2x dolog?
7 ezer, 20 ezer, de hogyan, hetente? évente?- az nem mindegy azért.
Ez valami új szokása, vagy ilyen volt mindig?
Nekem fogalmam sincs mennyit költ ilyenekre, túl sokat biztosan nem, mert nem egy kenceficés lány.
Ahogy már írták, ez a középkategróia, nem a luxus. A luxus/felsőkategória ennek a triplájánál kezdődik.
Egyébként nem magánügye, hogy mire költi a fizetését? Mert szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!